Aktywne Wpisy
byferdo +351
Recydywa +132
Przedstawiam świeżo skończony projekt (więcej zdjęć w komentarzach)
Wallart przedstawiający mapę świata (poglądową!). Tło mapy to sosna w której fyfrezowałem ląd i zalałem czarnym epoxy. Następna warstwa to przezroczyste epoxy. Kontury lądów obrysowałem lekkim grawerem na przezroczystej warstwie żeby załamywały światło. Rama to w całości dąb z taśmą ledową. Mapa lekko wystaje z ramy przez co światło wpada przez brzeg przezroczytego epoxy.
Projekt jest właściwie skończy chociaż poprawiłbym nieco ustawienie ledów. Zawsze
Wallart przedstawiający mapę świata (poglądową!). Tło mapy to sosna w której fyfrezowałem ląd i zalałem czarnym epoxy. Następna warstwa to przezroczyste epoxy. Kontury lądów obrysowałem lekkim grawerem na przezroczystej warstwie żeby załamywały światło. Rama to w całości dąb z taśmą ledową. Mapa lekko wystaje z ramy przez co światło wpada przez brzeg przezroczytego epoxy.
Projekt jest właściwie skończy chociaż poprawiłbym nieco ustawienie ledów. Zawsze
Suma sumarow, kiedy zwrocilem uwage jednemu panu, ze brak argumentow sklania go do wyzywania mnie, ten usunal swoje posty, a ja po 3 mimutach zostalem wyproszony z grupy xddd
Mam kilka screenow jesli ktos chcialby zobaczyc jak wygladaja rozmowy zlotow miedzy soba xD
Rak, a ja jestem/bylem taryfiarzem... A w warszawie tylko UBER xdddd
#taxi #taxizlotowa #uber
@Menypeny a o wszystkich nie chce pisac, ale ten jeden tak zrobil ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wywalili cię za pieprzenie głupot XD
I państwo jest bezradne. Ma w dupie mnie placacego ZUS i dochodowy.
Komentarz usunięty przez autora
@Marakuja: zdradzę Ci mały sekret ale nikomu nie mów ok?
Pytanie, do ilu osob doszla informacja w wiadomosciach o 19 na wszystkich kanalach tv? Myslisz, ze ubera by bylo stac na reklame na tylu stacjach i serwisach spolecznosciowych przez tyle tygodni?
ZŁOTY CZYDZIŚCI #!$%@?!!
obecnie mytaxi, kiedyś mały epizod z duperem :)
Edit: nie utozsamiam sie z ta grupa zawodowa, przynosi mi wstyd, a patologie pietnuje bez wzgledu na pochodzenid