Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Kompilacja z koncertu katożyczeń tagu # mirkomodlitwa
No ja gdybym mógł poprosić o coś twórcę wszechświata byłbym bardziej kreatywny, a już na pewno mniej skupiony na sobie.
#bekazkatoli #gimboateizm #bekazpodludzi #zlotarybka
Jako ateista pozostaje mi wstydzić się za niego, a jako katolik to po prostu zostaje modlitwa i politowanie.
Sama prawda. W sumie streszczenie filozofii Kanta w jednym zdaniu
@rudy2007: Czyli niczym się nie różnimy, oprócz oczywiście mojej wścieklizny na wszelkie religię.
Tylko Ty swoje nie wiem co jest po śmierci oceniasz na jakieś 50%, a logika podpowiada, że nic nie ma też na
Jak to świadczy o ludzkości, że muszą przed byle czymś klęczeć, nawet
a)lekarza i jego umiejętności plus stanu pacjenta, żadne wyzsze siły- u nich to opada, wiadomo
b)boga, dlatego że się ludzie modlili, a lekarz nie ma zasługi bo dostał swoje umiejętności w darze
c)boga, dlatego, że ludzie się modlili, ale trochę lekarza też
d)boga dlatego, ze tak chciał, a lekarz
To nie było zaoranie tylko próba zapytania o co w tym wszystkim chodzi, bo nie tak łatwo uzyskać odpowiedź. Wielu, wielu ludzi prosi o coś z przyzwyczajenia i nawet nie wie czy właśnie tak powinno formułować swoje prośby czy nie. Bo niby wolna wola, ale jednak czasem mowia ze bog tak chcial wczesniej wezwac
A wniosek ten wyciągnąłeś prosto z wnętrza twojej d--y bo napisałem co innego.
@lakukaracza_: co do reszty - to co się dzieje z jakimiś workami mięsa jak przestają działać to nie jest najważniejsze z pytań, które można zadać. Jak pisałem - g---o wiemy i g---o będziemy wiedzieć.
@rudy2007: No nic nie kumasz. Sorry, że marnowałem Twój czas. Poczytaj Poppera to może zrozumiesz,bo na mirko nie mam zamiaru bawić się w nauczyciela.
@invisibleborder: ja się nie czepiałam wiary jako całości w tym wpisie tylko samej modlitwy pełnej życzen, żeby się stało tamto i owamto
Bo skąd w ludziach potrzeba wiary i proszenia o coś(czasem proszenia i czekania