Wpis z mikrobloga

Beka jak podobne typy do tego peta na liscia @Kuracyja probuja go tu bronic XDD Typ sie tak skompromitowal ze na jego miejscu bym w---------l na dozywotnie wczasy do meksyku. Biedaczek sie oczytal geniuszow wyrwanych od rzeczywistosci z wypoku i myslal ze rafonix nie przyjdzie / nic mu nie zrobi i pochwali sie tym swoim internetowym kolegom ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aha, jakby na komendzie przeczytali jego posty i dowiedzieli sie o jego poczynaniach wczesniejszych to w------i by mu drugiego liscia i kazali wracac do piwnicy. W------e mam w rafonixa, ale kazdy normalny czlowiek by to samo zrobil jakby jakis 40kg szczur go stalkowal i p-------l glupoty w internecie bo od siedzenia przy kompie p------y mu sie rzeczywistosci realna z internetowa. Cale to zajscie to jedna z wiekszych bek nie tylko z @Kuracyja , ale z calej podobnej mu tu spolecznosci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #rafonix
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiejski_rycesz: To raz ze tamten pewnie byl wiekszy, a dwa ze tu rafonix byl w-------y wiec pewnie doszly emocje, a tam to jakis debil sie do niego p-------l bez powodu. Puenta jest taka, ze jak wazysz 40kg to nie udawaj cwaniaka w internecie, bo dostaniesz liscia i zrobisz dwa salta w locie. A to ze lepiej unikac walki jak widzisz goscia 30kg wiecej i glowe wyzszego od ciebie to jest
  • Odpowiedz
@wiejski_rycesz: Z drugiej strony jak slabszy potrafi p-------c na ciebie w internecie i wrzucac twoje zdjecia i twojego bloku to niech pokaze jaki jest kozak w realu. Kij ma dwa konce, bo za nic rafonix tam nie poszedl i nie w-----l mu tylko dlatego ze wazy 40kg i jest mniejszy od niego. A bicie 5 na 1 to jak dla mnie jedynie domena osiedlowych sebixow z patologii, pare razy sie
  • Odpowiedz
@morderuk: weź po uwagę to, ze srafonix zrobił dużo złego w necie i za to tez powinien dostac nie jedną, a sto tysiecy lep na ryj. Jak byś się czuł gdyby ktos wyzwał Twoją matkę od k---w, a nie mógł byś podjechac i mu w--------c? Duzo razy tak było z walikonixem. Teraz ten k------z sie wielce prawilny zrobił, a cudze matki wyzywał od k--w. C--j mu w dupe eutanazja dla
  • Odpowiedz
@morderuk: należy się parówie. Jakby p------x był patostreamerem, ale wiesz nie obrażał randomowych ludzi spoko. A j----y dzwonił po jakichś statystach i im matki obrażał, c--j tam przezylbym to, ale niech nie robi z siebie męczennika bo jakiś fiutek z koprem pod nosem jego adres udostępnił. Sam morde publikuje w Internecie i gimbe edukuje jak mają postępować :) pies go j---ł ^^
  • Odpowiedz
  • 1
@morderuk do mnie się jakiś pet przykleił kilka postów temu i też mi p-------ł jaki to kuracyja oświecony wielki myśliciel

Ja zawsze wiedziałem, że tu jest ściek, ale ci ludzie w ogóle nie są przystosowani do życia w społeczeństwie i to już raczej smutne jest.
  • Odpowiedz