Wpis z mikrobloga

Właśnie dzisiaj dowiedziałem się, że koleżanka z pracy dała się namówić swojemu chłopakowi na podstawową licencję Dascoin (zadzwoniła do mnie z pytaniem czy chcę zainwestować...). Kopara mi opadła, ale starałem się spokojnie jej wytłumaczyć, że to scam. Jej chłopaka z kolei podpuścił jego kuzyn. I takich historii są na pewno dziesiątki. Wrzucamy video idiotów i oszustów (trzeciej opcji nie ma) reklamujących to g---o, śmieszne to wszystko oczywiście i nadawałoby się do kabaretu bez żadnych przeróbek i skrótów, ale k**wa smutno mi się robi jak pomyślę ilu naprawdę uczciwych tylko naiwnych ludzi w to weszło wciągniętych przez tych, którym ufają (też w dobrej wierze) :( Jeśli kiedyś ktoś zdesperowany sprzeda kosę jednemu z tych głównych skamerów, to będę pierwszy, który śmiał się będzie z memów na ten temat...
#dascoin #scam #mlm
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nikani: jeden naganiacz co prezentacje prowadzil mowil ze jego babcia ma licencje 5k i z lokaty na to kase wziela.... Ja j---e babcie w c---a robic to juz trzeba miec serce z kamienia
  • Odpowiedz