Aktywne Wpisy

JerryManson +817
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz
sikpi +124
Pamiętam jak w 2014 zdałem prawko i w nagrodę rodzice mieli kupić mi samochód
Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku
Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku
źródło: 1000021431
Pobierz

https://pastebin.com/iGSisffs
i mam tam alert ktory sie wyswietla jesli pole desc jest puste, wszystko dziala, tylko skoro to pole jest puste to nie chce zeby dalej reszta kodu sie wykonywala, jak temu zapobiec? wydaje sie dosyc banalne ale idk xD
#javafx #java #programowanie #naukaprogramowania
EDIT: Wiesz, ze kodzenie po nocy jest prawnie zakazane? Błędów porobisz i się tylko irytować będziesz
no niestety, czasem trzeba ;p
ale dzieki wielkie :)
jeszcze mam jedno pytanie, w sumie nie wiem czy znacie sie na javafx, ale warto sprobowac
moje pole "datePicker" pokazuje mi miesiac gdzie tydzien zaczyna sie od niedzieli zamiast od poniedzialku, znacie jakies rozwiazanie?
jeszcze pozwole sobie zawolac @Brodeon bo wczesniej mi pomogles ;p
currentLocale = Locale.getDefault();i odczyta z tego co Java uznaje za obecny region;)źródło: comment_rhTobOOv1dSeD2WLbvwHiq05s9dbygZc.jpg
Pobierzw mainie zalawilo sprawe, aczkolwiek w systemie mam polske, dziwne.
znalazlem kilka przykladow na necie, ale u mnie nie dziala metoda "setDayCellFactory" tak jak jest tutaj w dokumentacji:
https://docs.oracle.com/javase/8/javafx/user-interface-tutorial/date-picker.htm#CCHHJBEA