@powaznyczlowiek: nie taguj grazynacore. Grazynacore to teksty i obrazki podobające się głównie paniom po 40, płytkie w formie jak i w treści. A to jest #rakcontent.
Są młodym małżeństwem. Ona skończyła socjologię i szybko znalazła pracę w dużej korporacji. On nie miał większych ambicji, przejął warsztat samochodowy po swoim ojcu, zatrudnia dwóch pracowników, ma wielu stałych klientów – generalnie nie narzeka.
MAM ROBOTE W KORPO, BIORE 5 KOŁA NA ŁAPĘ I MAM KARTE Z DEBETEM - JESTEM K---A KIMŚ XDDDDDDDDD NIE TO CO
@pawelososo: przecież to portal opiniotwórczy. Czytelnik ma przyswoić - korponiewolnictwo (jeszcze po socjologii, parskłem) jest ok, własna działalność, przedsiębiorczość i dawanie miejsc pracy jest haram!
żona zdradziła mnie z szefem i zaszła z nim w ciąże. Rozwaliłem jej łeb, a na końcu wyrzuciłem przez okno naszego apartamentu. Wszyscy bili mi brawo i krzyczeli "bohater, bohater...", na końcu przyjechała po nią śmieciarka.
@powaznyczlowiek "Zdradziłam go z szefem i zaszłam w ciążę. Mąż mi wybaczył i uznał dziecko. Jestem głupią k---ą, a on ultra frajerem" Tak bym to raczej widział. Pomijając to, że wydarzenia z tego artykuły są zmyślone i na wykopie nikt by nawet nie spojrzał na tak żałosną zarzutkę
@powaznyczlowiek: ten portalu to swoją drogą niezle g---o- miał byc dla matek i o macierzyństwie a co drugi tekst o tym dlaczego aborcja jest zajebista.
#heheszki #karyna #grazynacore #logikarozowychpaskow
źródło: comment_Uk90pTjWT4JBLGr3JmtQjT3WKgAPkUoo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Sam początek artykułu i widzę coś takiego:
MAM ROBOTE W KORPO, BIORE 5 KOŁA NA ŁAPĘ I MAM KARTE Z DEBETEM - JESTEM K---A KIMŚ XDDDDDDDDD NIE TO CO
@pawelososo: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Magazyn TaTa
Tak bym to raczej widział. Pomijając to, że wydarzenia z tego artykuły są zmyślone i na wykopie nikt by nawet nie spojrzał na tak żałosną zarzutkę
Tak się klepie hajsy mirasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)