Aktywne Wpisy

MarcelinaM85 +1009

ChosennOne +48
#divyzwykopem
Po przerobieniu kilkudziesięciu wizyt na divach i kilkunastu pań, naszły mnie takie przemyślenia z dupy:
1. Nigdy nie stworzę rodziny, bo się do tego nie nadaje, takie życie nie jest dla mnie, nie na mój charakter, po prostu nie jestem takim człowiekiem i nie taka będzie moja historia życia.
2. Chciałbym mieć żonę, ale tylko rano i wieczorem + wspólne wyjazdy (nie chodzi o ruchanie), przez większość dnia jest mi niepotrzebna
Po przerobieniu kilkudziesięciu wizyt na divach i kilkunastu pań, naszły mnie takie przemyślenia z dupy:
1. Nigdy nie stworzę rodziny, bo się do tego nie nadaje, takie życie nie jest dla mnie, nie na mój charakter, po prostu nie jestem takim człowiekiem i nie taka będzie moja historia życia.
2. Chciałbym mieć żonę, ale tylko rano i wieczorem + wspólne wyjazdy (nie chodzi o ruchanie), przez większość dnia jest mi niepotrzebna

Jak przelałem olej - ponad max. Wlałem coś koło 3.3/3.4 gdzie instrukcja wskazuję pojemność 3.1 to powinienem go natychmiast spuścić? Rozszczelni mi silnik od nadmiaru ciśnienia czy co?
I jak sprawnie spuścić trochę tego oleju? Przez filtr?
Coś jak to
@nightfaler: no przecież odkręcając/luzując spust przy misce ¯\_(ツ)_/¯
to jest najbezpieczniejsza metoda. Jak będziesz wpychał wężyki do silnika przez bagnet, to może ci się urwać, zablokować itd.
Poza tym mam wrażenie, że jak odkręcę śrubę w misce(tą do zlewania jak mniemam), to już jej nie zdołam wkręcić, zanim zleję się cały xD
@pietryna123: @canto: #!$%@? już trochę tak przejeździłem. Teraz jestem spięty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dałbym sobie rękę uciąć, że było go w miarę sensownie wlane pod max, ale jak sprawdziłem wczoraj po jakiś 500km to okazuje się, że całe okienko zalane.
Nie ma się co stresować, żeby pojawił się problem to musiałbyś kilka setek przelać ponad maximum.
Pozwoliłem sobie szanowne grono zawołać :)