Aktywne Wpisy
Smarek37 +329
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +186
Zajebuję właśnie #studbaza przez brak czasu, składam jutro wypowiedzenie w #pracbaza, a do tego zaraz mam własny #slub i wesele, na które odmówiło mi więcej osób niż się spodziewałam ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało i żebym nie jebła na zawał serca ze stresów.
Komentarz usunięty przez autora
Dej (・へ・)
A co do ślubu to nie ma się co przejmować. Ślub to ogromny wydatek zwłaszcza w takim kraju gdzie nie można sobie zaoszczędzić, bo wszystko się wydaje