Aktywne Wpisy
DostawcaKaloszy +56
Tak z ciekawości wszedłem w komentarze na głównej i zobaczyłem to zdjęcie.
Opowiem wam o czymś. Kilka lat temu byłem z dziewczyną, która miała zaburzenia nerwicowe. No związek jak z bajki, wspólne wakacje ze wspólnymi znajomymi, wspolne imprezy, weekendowe randki w Pradze, Wilnie albo Bratysławie. Znajomi przybijali mi piątki jaką mam zajebistą kobietę, a jej koleżanki gratulowały, że wreszcie znalazła sobie fajnego faceta. Z zewnątrz wyglądało wszystko pięknie, a znajomi pukali mi
Opowiem wam o czymś. Kilka lat temu byłem z dziewczyną, która miała zaburzenia nerwicowe. No związek jak z bajki, wspólne wakacje ze wspólnymi znajomymi, wspolne imprezy, weekendowe randki w Pradze, Wilnie albo Bratysławie. Znajomi przybijali mi piątki jaką mam zajebistą kobietę, a jej koleżanki gratulowały, że wreszcie znalazła sobie fajnego faceta. Z zewnątrz wyglądało wszystko pięknie, a znajomi pukali mi
JohnCasey +3
W poniedziałek 32km zrobiłem sobie dla relaksu wycieczkę do lasu na mtb po niedzielnej wyrypie. Nogi betonowe więc można było sobie na spokojnie zrobić kilka zdjęć. Wtorek to już szosa więc wpadło 73km. W środę zrobiłem czasówkę na #wtr z wiatrem w twarz i niewtwarz. Nogi po niedzieli nadal jakieś nieświeże (były myte ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Czwartek to jak zwykle runda w doborowym towarzystwie min. @Mortal84, @szadok i inni. Obiecywałem sobie, że pojadę swoje na spokojnie ale znowu mi nie wyszło jak to na rundzie.
#rowerowyrownik #100km (nr. 18)