Wpis z mikrobloga

Mialem jechac z rozowym za tydzień w gory. Dzis rano zadzwonila, by mi oznajmic, ze przeprasza, #!$%@? ale ma osiemnastke kolezanki i nie moze ze mna jechac. Troche mi sie to nie spdobalo, no ale ok, nie dalem po sobie poznac, przeciez nie bede nikogo na sile ciagnac w gory. Odpowiedzialem spokojnie, ze nie ma sprawy i sam pojade. I tu sie prosze panstwa zaczyna krecic karuzela #!$%@? xD Rozowa sie wkurzyla: jak to tak sam?! Nie mozemy jechac kiedys indziej?! Nawet powiedziala, ze jestem egoistą xDD Serio moje podejscie jest egoistyczne? Ja tam szanuje, ze musi isc na impreze i nie robie inby o to, ze zmienia plany wzgledem mnie xD Nie wiem #!$%@? o co tu chodzi xD #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 27
  • Odpowiedz
@iedzialamiliteraaklawiaturze: jak puszczasz laskę samą na 18 to zabieraj koleżankę na sexy, będziecie kwita. A tak serio to Twoja różowa jest #!$%@?, każda z moich ex nie chodziła na imprezy bezemnie, a ta nie dość że będzie bawić się bez Ciebie, to Ty masz mieć #!$%@? weekend? Najpewniej Ci nie ufa, a wiesz kto najczęściej nie ufa w wierność partnera?
  • Odpowiedz