Aktywne Wpisy
Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
WielkiNos +339
Juleczki chcą żeby im płacić za malowanie się do roboty.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
@MamNiebieskiAvatar i będą koleżanki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Krecior15: @preparado: Nie chce bawic sie w takie intrygi, wole swiety spokoj, zreszta to by nic dobrego nie przynioslo, po co dolewac oliwy do ognia :D
Na 18stke nie zaprasza się tydzień przed. A wyjazd planuje się miesiące.
Ewentualnie można ustąpić, spróbować czy nie da się przełożyć...Ale jak się nie da, to olać
@iedzialamiliteraaklawiaturze: na miejscu twojej różowej, jakbym miał trochę rigczu to bym powiedział że w takim razie zrywam kontakt z tą osoba. Co to #!$%@? ma znaczyć że nie może przyjść z chłopakiem, to niech siedzi sama pinda..
Ale ona chyba nie ma rigczu..
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora