Aktywne Wpisy
youknowthisxd +141
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
kimunyest95 +249
Człowiek ogląda reprezentacje Polski, nasłucha się tego #!$%@? mejwenow, że wcale nie było #!$%@?, że projekt Probierz ma sens…
I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.
Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania #!$%@? xd Brak słów.
#mecz
I wjeżdża taka Gruzja czy Słowenia i zamyka mordy tym debilom z kanałów sportowych.
Takiej reprezentacji z której możemy być DUMNI nigdy nie będziemy mieć. Zostają nam zawsze ochłapy i cieszenie się z niedostania #!$%@? xd Brak słów.
#mecz
- weighted dips 6x10
- behind neck seated shoulder press 6x10
- Chest press hammmer strenght 6x12
- Pulldown hammer strenght 4x12
- Cable row to ABW 4x15
- 15 min interwałów na schodach
- 1 h schodów
Taki lajtowny dzień z 6 dniowego planu bez głównych bojów, które lecą w pozostałe dni na 5/4/3/5/4/3
#mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #odchudzanie #silownia #chudnijzwykopem #fullborsukworkout
- Białko 3 kg na 1 kg masy ciała (około 225-250 B)
- ZERO tłuszczu im mniej tym lepiej (nawet 20 T)
- Węgli do oporu (chyba nigdy poniżej 125-150 W nie schodziłem a jak to robiłem to był dramat)
- Jak najniższa kaloryka i pozwolenie sobie wtedy dzięki temu na zjedzenie czegoś dodatkowego i mam te 1650-1800 +
Ja też zawsze obcinam tłuszcze do zera praktycznie, ale w tym roku ze względu na zdrowie boję się zejść poniżej tych 50-60.
Mam konkretny lęk przed zwyczajnym hardkorowym podejściem, bo ostatnio w końcu śpię i nie chcę, żeby to się zmieniło bo przegnę pałę. Będę tłusty, trudno, ale będę wyspany.
Najlepiej się u mnie sprawdza
1.
- 600g kuraka
- 200g ryżu basmati
- 45g oleju ryżowego
= 1875 kcal (OBECNIE TAK MAM)
2.
- 600g kuraka
-300g ryżu basmati
- Przecier pomidorowy (Passata) 450g
= 1855kcal
100g
P.S. W wariancie 1 też jest ten przecier, nie dopisałem.
Czyli odpada opcja odcięcia fatu a dołożenia węgli? Każdy trening ostatnio jest jak wojna, mam wrażenie że wyniki siłowy utrzymywane są siłą woli...
Ech sorka za spam - to nie Kółko Darmowych Porad Dietetycznych.