Aktywne Wpisy
Kagernak +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +557
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
wczoraj dodałam (wydawałoby się) pozytywny wpis o tym jak dostałam mandat, rozpłakałam się, a obcy chłopak podszedł do mnie i pocieszył krótką rozmową, po czym pożegnał się i zniknoł (zaginoł na zawsze)
z komentarzy dowiedziałam się że:
- na 100% chciał mnie zaruchać (któżby się spodziewał)
- gdybym nie była ładna to by do mnie nie podszedł (ci co tak twierdzą chyba nie widzieli mojego pokazmorde)
- empatia nie istnieje a żaden człowiek na ziemi nie zrobił nigdy nic dobrego bezinteresownie
- nie miałam prawa płakać z powodu mandatu bo inni mają gorzej
- napisałam ten wpis dla A T E N C J I (jak każda różowa każdy wpis w końcu)
- kobiety to nie ludzie
- katoliczki dają tylko d--y żeby nie stracić dziewictwa
ale nie narzekam i dziękuję bardzo wszystkim cumplom i cumpelom którzy mnie pocieszali i dawali dobre rady (。◕‿‿◕。)
miłym mirkom i mirabelkom życzę pozytywnego dnia, a dzbanom co wszystkim chcą psuć humor żeby dostrzegli w żyćku trochę więcej kolorów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#milegodnia
@aksamitna_kukurydza: ale przecież to prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Btw. ja kiedyś dostałem mandat za 20zł za spowodowanie wypadku w liczbie uczestników równej jeden. Ale naprawa mojego sprzętu kosztowała mnie 2000, i płacze sobie dziś (╯︵╰,)
@Damasweger: na wykładzie siedzę to co mam robić xD
@aksamitna_kukurydza: ja widziałem i pocieszałbym :P
@aksamitna_kukurydza: don't ever change wykop