Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu mój znajomy zapraszał mnie na spotkanie, mówił że można zarobić sianko. Ja jako, że pracuje i nie mam zbytnio czasu odmawiałem. Oczywiście standard gadka, ze wyjaśni mi wszystko na spotkaniu. Wiadomo #mlm. Przypaliłem głupa, bo był z nim jakiś jego ziomek co niby jest nad nim i udawałem chętnego. Teraz multum zaproszeń na fb i jakieś idotyczne posty. Ustawiłem się z ziomkiem prywatnie na piwko i chcę mu to wybić z głowy. Macie jakieś konkretne argumenty, które mogą go przekonać?
#mlmcontent #pdk #piramidafinansowa #pytanie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wympiel-8819: kogo? Dobra już ogarnalem :P Ogólnie o amber gold bylo najglosniej, tylko ciezko mi to jakos dobrze przedstawic. Oni dobrze ryja beret i uwazaja, ze to nie ma nic wspolnego z piramida
  • Odpowiedz
@renalum: piękny cytat, w ogóle smieszne jest to jak opowiadali mi na samym początku o możliwości wziecia w leasing jaguara i jak to jeden 18 latek juz nim jezdzi na matury. Także niby jakies dowody są :P
  • Odpowiedz
@Zolwik155: to samo mówili mi o jaguarze i tym gościu, który w dzień matury podjechał pod szkołę jaguarem... (nie) zazdroszczę ( ͡° ͜ʖ ͡°). To chyba ich flagowe "zachęcenie"
  • Odpowiedz
  • 1
Jeżdżę Jaguarem i bardzo sobie chwalę . Dobra fura, polecam . Równo ze mną odbierał samochód chłopak z rocznika 99 więc matura z Jaguarem nie jest jakaś abstrakcja . Da się dobrze zarobic na marketingu , pozdrowienia dla krytyków i dziękuję za motywujące wpisy pod tym tagiem . Ave!
  • Odpowiedz