@jarek_bo_nie_zbychu nigdy moj Antoś nie bedzie uczyl sie liczb mordercow isis, unio europejsko qwo waginz?? Czy poprawnosc polityczna przesłania wam oczy? TYLKO POLSKIE CYFRY !!!1!1!1!!!!!11
@jarek_bo_nie_zbychu: Nie chcę Wam psuć zabawy, ale to co jest obecnie używane to europeizowane cyfry indyjskie (i to już od ładnych kilkuset lat), cyfry arabskie wyglądają jak dolne 2 rzędy na pic rel i 99% osób w Polsce ich w życiu nie wykorzysta.
@jarek_bo_nie_zbychu: Hoho hehe pośmiejmy się z nieuków co nie wiedzą, ze używamy cyfr arabskich... Debile. Jestem taki mądry i wykształcony!
Ciekawe ile z plusujących łechtających sobie ego, ma świadomość, że te cyfry arabskie są tylko z nazwy, ale z arabską kulturą nie mają za bardzo nic wspólnego. Ciekawe ilu z was ma świadomość, że w kulturze arabskiej używa się innego systemu cyfr.
A na co to komu potrzebne? Mamy swoje, polskie... to jest czesc naszej kultury i tradycji. Odchodzimy juz od nauki cyrlicy na przyklad, wiec po co wprowadzac jakies nowe cyfry arabskie? Ucza nas polskich i rzymskich i to wystarczy.
@kompek: Jesteś pierwszą osobą, która napisała, że to w rzeczywistości "europeizowane cyfry indyjskie", i jedną z nielicznych, jakie "znam", które o tym wiedzą. Piona!
Poznałem dziewczynę z którą pasujemy sobie pod kazdym względem. Ale ma niecałe 21 lat i miała 10 partnerów seksualnych o ile nie zaniżyła. Zaczela w wieku 14 lat. Nie wiem czy to przełknę. Mogła nie mówić :/ #tinder #zwiazki
#polska #heheszki #patriotyzm #polskadlapolakowziemiadlaziemniakow
@Mr--A-Veed: niestety, ale ONR-owi chyba skasowali konto.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
nigdy moj Antoś nie bedzie uczyl sie liczb mordercow isis, unio europejsko qwo waginz?? Czy poprawnosc polityczna przesłania wam oczy? TYLKO POLSKIE CYFRY !!!1!1!1!!!!!11
Ciekawe ile z plusujących łechtających sobie ego, ma świadomość, że te cyfry arabskie są tylko z nazwy, ale z arabską kulturą nie mają za bardzo nic wspólnego.
Ciekawe ilu z was ma świadomość, że w kulturze arabskiej używa się innego systemu cyfr.
@Mr--A-Veed: @CzlowiekArtur: @Zamaloczasunalogin: Wyśmiewacie się z
@Mr--A-Veed: Cieszyłbym się, że nie wdał się w matkę (;
Jestem zabawny na przyjęciach.
@jarek_bo_nie_zbychu: ośmieszyłeś się, a krytykę nazywasz bólem dupy? Wykopki staczają się na dno :(