Wpis z mikrobloga

Porównajcie sobie streamy grubego które były rok temu z tymi które są teraz, przecież to jest przepaść. Wtedy nawet głupią drabinę oglądało kilka tysięcy ludzi w oczekiwaniu na powrót ekipy... Cel wypełniał się w kilka godzin, a gruby nie nadążał zmieniać celów. Teraz gruby tylko odpala streama, siada na osranej kanapie i czeka aż cel się zapełni, a do tego te kłamstwa na każdym kroku... Z czystego złota zrobiło się wielkie g---o...

#patostreamy #danielmagical
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lIENll: rok temu moje życie było piękne, nie wiedziałem że istnieją takie rafonixy itp..o magicalu tylko słyszałem coś ze jakiś pijak internetowy i był w uwadze na TVN...o patostreamach nie słyszałem nic...

A na wykopie tylko top rzeczy z mirkoblogu czytałem xD
  • Odpowiedz
  • 10
Jakby Grubas nie dostawał takich ogromnych donejtów to nie byłoby takiej stypy. Jak on teraz zarobiłby spokojnie 1000zł za strim z pustej kanapy to po co ma się starać?
  • Odpowiedz
@lIENll: Zarobił i stracił chęci do dalszej roboty tak to właśnie jest.. starasz się osiągniąć to co chciałeś (w przypadku tucznika pieniądze) osiągniesz i tracisz chęci do dalszej roboty bo po co pieniadze mam to j---c streamy.
  • Odpowiedz