Aktywne Wpisy

njay +174
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz

#mocnyvlog
źródło: comment_JFg77DhxbX1x3MQX2CPhucDLCEADDkHY.jpg
PobierzOrganizm się przyzwyczai, tylko oprócz napojów ja bym jadł czyste białko i witaminy, bo organizm sam tego nie wytworzy.
Najpierw ponad miesiąc się do niej przygotowywała (stopniowe ograniczenie mięsa, produktów odzwierzęcych, potem same warzywa i owoce jedzone stopniowo w coraz mniejszych ilościach). Następnie 40 dni głodówki na samej wodzie. Potem ponad miesiąc wychodzenia z głodówki: zaczęła jeść owoce, potem warzywa, potem nabiał i na końcu mięso.
Nie zgłębiałam dokładnie tematu głodówek, ale może
Głodówka to najgorszy sposób na chudnięcie. Wtedy człowiek staje się slim-fat, co w moim odczuciu jest bardzo nieatrakcyjne. Naprawdę można łatwo schudnąć dietą, jeśli jest się zdrowym i nie ma się problemów hormonalnych. Najlepiej dieta + ćwiczenia siłowe + masaże pobudzające układ limfatyczny. Sama tak zgubiłam 20kg. :-)