Aktywne Wpisy
masternodeBTC +297
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się
Gomorrah +37
Jak jadę samochodem z moją dziewczyną i ona siedzi i je na miejscu pasażera i za każdym razem mam pełno okruchów na siedzeniu, jak do tego czasu poprostu strzepałem ręką i było git ale wkurza mnie to że zostawia po sobie syf, nie dość że ja wożę to jeszcze jej nie pasuje że zwróciłem jej uwagę dziś i siedziała obrażona całą drogę xD
Czy dobrze zrobiłem że zrobiłem jej awanturę? Bo jakby
Czy dobrze zrobiłem że zrobiłem jej awanturę? Bo jakby
Napiszcie jak wyglądają związki w których wasza baba zarabia dużo mniej. Chcąc dzielić koszty mieszkania, wynajmu, kredytu i auta na pół zawsze jesteśmy ściągani w dół bo ona zarabia mniej. W sensie mieszkanie za 2500 zamiast za 3500, bo jak to podzielimy na pół to ona musi wybulić 1250zł czyli 60% jej pensji. Oczywiście nie zamierzam dokładać do interesu bo mam dużo pomysłów na inwestycje i kasa mi się na coś przyda. Jaka jest szansa na znalezienie baby która
a. ogarnia swój biznes
b. rozwija się
c. jest samodzielna
d. może utrzymać się sama i nie jest sępem ?
Jak patrzycie na miłość od takiej osoby? Logiczne że nie mając perspektyw i 2000 zł miesięcznie kocha się Misia który przytula 10k z możliwością na więcej.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #finanse
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Ciesze się, że pomogłam.
Zaakceptował: sokytsinolop}
1)kobieta jest psychicznie predestynowana do pracy z ludźmi, a mężczyzna z przedmiotami.
Zawody związane z pracą z ludźmi jak nauczycielka, pedagog, pielęgniarka, praca w usługach i wymagająca kontaktu z człowiekiem - to zwykle gorzej płatne zawody, niż praca z przedmiotami: czyli inżynier, programista, elektryk, mechanik, projektant. etc. Kobiety też nie mają predyspozycji by być menadżerami czy dyrektorami z pensją 20k m-c, bo są
@koralowiecc: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A do stabilizacji w Polsce mieszkania podróży i aut naprawdę nie trzeba mieć 10k nawet licząc na dwie osoby. Chyba że jak mieszkanie to tylko za ponad milion, a auto które nie jest najnowszym modelem z salonu uznajecie
- zarabia dużo mniej ale jest ambitna, chce się rozwijać, co z czasem podniesie jej dochody ale wciąż będzie zarabiać mniej = nie widzę problemu
- zarabia dużo mniej, ale mając spore źródło środków w facecie, jest jej wygodnie w takim układzie i jej ambicje zamierają a roszczenia rosną = jesteś sponsorem, niezależnie czy jesteś tego świadom czy oszukujesz się że jest inaczej
- nie ma dużej