Wpis z mikrobloga

- lekka niepełnosprawność (niski wzrost),
- krótkowzroczność (noszę soczewki),
- ostatni raz trzymałem dziewczynę za rękę w przedszkolu,
- brak jakichkolwiek znajomych,
- wychodzę z domu srednio raz na miesiąc,
- wciąż mieszkam z rodzicami,
- w calym życiu przepracowałem 1 miesiąc,
- brak ubezpieczenia,
- brak prawa jazdy i samochodu,
- oszczędności : 14 zł,
- chodzę do fryzjera raz na 3 miesiące,
- nie umiem obierać warzyw ani owoców,
Zalety:
- brak
#przegryw #stulejacontent
  • 127
@MyshaM: No cóż, masz rację, ale debilom szydzącym nie przemówisz, choć człowiek stara się mieć dystans, ale czytając takie wpisy jak OP, czasem włącza się gorsze samopoczucie właśnie z powodu tego "kalectwa". ¯\_(ツ)_/¯
- w calym życiu przepracowałem 1 miesiąc

- oszczędności : 14 zł

@Armityle: skąd masz oszczędności? Znam ludzi, którzy pracują całe życie, a i tak są na debetach.

P.S. w tym wpisie się chwalimy stanem naszego życia? ( ͡ ͜ʖ ͡)
Bo ja bym zaczęła tak...:
- 34 lata
- niepełnosprawność: skrzywienie kręgosłupa, zwichnięcie stawów biodrowych, niedowład kończyn dolnych...

a skończyła tak:
- zajebiście szczęśliwa.

Także
@panparowkazbiedronki: Gówno a nie cecha charakteru - pracy w grupie można się nauczyć choćbyś był antyspołecznym odpadem - wystarczy trzymać się określonych reguł, wykonywać swoją robotę i nie traktować innych ludzi jako gorszych lub lepszych. Jak wszystko - wymaga praktyki.
A nienawiść do innych ludzi to nie cecha charakteru tylko cecha choroby psychicznej albo jakiegoś traumatycznego wydarzenia z życia, które później taki człowiek przelewa na całą populację ludzkości. Przecież to jest
@Armityle: oczywiście, że to ty. Ten sam styl pisania, ten sam repertuar, btakuje tylko wzmianki o zakolach. Niemniej i tak ci się udało, bo wykopki znów to łyknęli.
@panparowkazbiedronki: Co to znaczy "#!$%@? się w robotę" bo nie rozumiem tego w kontekście współpracy? Mówimy o 25~ letnim piwniczaninie, który ma w swoim CV przepracowany miesiąc - jego jedynym wyborem jest praca niskiego szczebla w której trzeba współpracować, albo chociaż tolerować obecność innych osób.

Ponadto - kiedy "denerwuje" ciebie #!$%@? innych osób, to przestań się denerwować i zacznij sobie tłumaczyć, że nie ma żadnego logicznego sensu. Bo nie ma.
@DBR9 Ci proponuje jak zrobić lepiej.Poza tym nie ma wcale.Ty tu myślisz jak zrobić normy i oczyścić hale z roboty a ten ci #!$%@? co w sobote na rybach na było.#!$%@?ł sie byś? XD
Wiek 27 lat
- 186 cm wzrostu - okazuje się, że za mały bo:
- nigdy nie trzymałem za rękę, całowałem kobiety
- brak prawa jazdy
- silnie związany z matką
- lipne studia, zlecenie jeszcze na jakiś rok, półtora
- poniżej przeciętnej odnośnie wyglądu fizycznego
- właściciel mieszkania w mieście wojewódzkim,
- za półtora roku właściciel kolejnego mieszkania w Warszawie
- dni wolne - praca na działce, nauka w celu zmiany