Wpis z mikrobloga

Zawsze sądziłem, ze nie bede jak moi rodzice - niezbyt na bierzaco z nowymi rzeczami.

Tymczasem mam 24 lata i nie rozumiem idei istnienia, ani popularnosci instagrama, a snapchat zainstalowalem i odinstalowalem bo mi sie nie podobal i tak samo jego dzialanie bylo dla mnie troche głupie.

To ze mną cos nie tak i robie sie starym dziadem czy to normalne tez u was?

#problemypierwszegoswiata #nowosci #starosc #pytanie
  • 73
  • Odpowiedz
@Obles

I tak i nie

@PtactwaWiele

Instagrama mam po to aby wrzucać zdjęcia które zrobiłam a robię ich bardzo dużo, może się komuś spodobają, może nie, może ktoś mi je skrytykuje przez co będę wiedziała co mogę poprawić aby wykonać lepsze zdjęcie, choć większość to jakieś boty na tym Instagramie xd
  • Odpowiedz
@caos jak sie ma hobby i pasje to nie ma czasu na takie gowna jak instagram. Jak ide na silownie albo na rower to po to by milo spedzic czas a nie miec nos przyspawany do smartfona i pstrykac zdjecia jak japonczyk. Powiedzialbym raczej ze uposledzeni to sa ludzie ktorzy uwazaja ze instagram jest potrzebny do zycia.
  • Odpowiedz
Instagram i snap to apki dla ludzi z kompleksami szukających atencji i tyle.

@Obles: używam snapa codziennie do wysyłania i odbierania filmów i zdjęć znajomych, którzy są teraz w różnych miejscach Polski. Polecam, ale najpierw trzeba mieć znajomych, bo tak to rzeczywiście bez sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PtactwaWiele Instagram to chyba obecnie najsensowniejszy portal/apka social media. FB to już przeładowany ściek, który nie nadaje się nawet do śledzenia stron z newsami (sortowanie na wallu ogarniał chyba jakiś debil, dziś 20 maja, a mi się newsy z 15 wyświetlają). Już prawie nic tam nie wrzucam, jedynie albumy ze zdjęciami i czasem jakieś #!$%@?.

Instagram pozwala obserwować to, co się chce (chociaż sortowanie też leży, ale nie tak jak w FB),
  • Odpowiedz
@naciski: oby nie ¯\_(ツ)_/¯ lubię znac trendy ale nie koniecznie musza mi sie podobac. Szkoda ze tyle ludzi od razu stwierdzilo ze jestem freethinkerem i mam kija w dupie. Rozumiem ze ludzie korzystaja i sie im podoba ale chyba nie ktorzy tego nie ogarniaja xD
  • Odpowiedz