Aktywne Wpisy
Anetkia +636
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Kładę się, staram się nie myśleć o niczym, mijają kolejne minuty, godziny, nie czuję ciała, niesamowicie zimno, maksymalnie wyostrzony umysł, ciul tam... wytrzymam. Słyszę kroki w całej chałupie (mieszkam sam), no dobra, to moja głowa, więc "łaź sobie #!$%@? i mnie nie denerwuj", cały czas mam biało przed oczami (było ciemno jak w dupie). No więc sobie tak leżę i leżę, koncentruje się na umyśle, medytuję, odpuszczam wszelkie myśli. Jedynie czego ciekawego doświadczyłem, to mimowolne szybkie ruchy gałek ocznych. Paraliżu przysennego przerwać nie mogłem, więc ciekawe doświadczenie jak gałki lataja na boki jak w jakimś matrixie po podpięciu kabla. No dobra, znudziło mi się to, w #!$%@? wielki wysiłek by podnieść dupsko, po jakimś czasie zadziało.
Minęło... 4,5 h, a ja się czuję jakbym przespał całą noc :)
#ezoteryka #psychologia #paranormalne