Aktywne Wpisy

anoysath +3051
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
gedzior84 +910
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz

#security #zenbox #hosting
źródło: comment_oaJzPEDFY8V1h9XfK1KLWznU0rkgE23N.jpg
Pobierz@Koliat: sam jesteś biedny, ZB to nie jest #tanihosting ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Muful: gdy poczta na ZB kiedyś zacznie działać prawidłowo i bezawaryjnie, w piekle znowu stanie się przytulnie ciepło.
@nabavzbjl: jeśli Twoim argumentem jest gra słówek to sobie daruj ;-) @dibhala cenowo to jest droższy od Officea :D , ale technologicznie już bardzo biedny tak skoro stać ich na takie kwiatki :-)
Jedyna poczta jaka tam działa sprawnie,
to automat wysyłający emailowo faktury (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Żaden z nich nie jest hostingiem porównywalnym z zenbox i mam nadzieję, że dobrze o tym wiesz. To są chmury / VPS do samodzielnej konfiguracji, a nie hostingi działające out of the box. To po pierwsze.
Po drugie, jeśli "nie przypominam sobie fuckupu tej skali :D", to masz albo bardzo krótką pamięć, albo nie masz bladego pojęcia o czym mówisz. Nie dalej, jak dwa lata temu identyczną awarię miał Google
Nie znalazłem żadnej informacji o tym fuckupie Google'a ale moze dlatego że szukałem za pomocą Google :D
I odnośnie podejścia do awarii, z postu OPa wynika że Zenbox właśnie uznał że to sprawa kalibru "xD", "no przecież nic się nie stało". To jest krytyczny
Zenbox pewnie odpędził to szybciej bo mają mniej restrykcyjne procedury, GSuite raczej nie może sobie na to pozwolić ;) Change Management i ITIL pewnie tam mocno zakorzenione, przy produkcji tych rozmiarów nic dziwnego - często przecież żeby zrobić X to technicznie są to trzy kliknięcia, ale musi przejść przez