Aktywne Wpisy
restofme +351
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Komentarz usunięty przez autora
Mowa oczywiście o osobach wychowanych religijnie.
Ludzie środka są często w stanie rozmawiać o konkretnych wartościach i sprawach w przypadku skrajnych ideologów to rozmowa takiego komunisty i nazisty przypomina rozmowę radykalnego muzułmanina z żydem. Czyli mało komunikacji, więcej krzyków, bicia, ostrych argumentów 9mm lub pociągów z biletem w jedną stronę.
Tak się zachowuje antifa po odnalezieniu mitycznych nazistów, dlaczego po objęciu
Przepraszam, ale to nie jest prawda. Niechęć do homoseksualistów (do wszystkiego co "inne") jest domyślnym stanem człowieka tak samo jak niechęć do innych religii (innych plemion). Jest ona powszechna w większości kultur i tradycji. Etyka chrześcijańska z naciskiem na zrównanie wartości wszystkich ludzi stoi w bezpośredniej opozycji do takiego rozumowania. Np:
Miałem na myśli raczej stary testament niż nowy, a są tam takie kwiatki. Może teraz wielu uznaje bardziej nowy ale historycznie tak to uzasadniano. Może się mylę ale większość religijnych osób raczej nie lubi i nie akceptuje lgbt.
Niechęć do inności to dokładka raczej. Sama inność mi nie przeszkadza, gorzej jak ktoś mi chce zrobić podmianę na coś gorszego.
Niechęć do inności to dokładka raczej.
Powiedziałbym, że jest raczej na odwrót. Niechęć w wielu osób religijnych do ludzi lgbt, a w przypadku wielu ateistów niechęć
Zaś co do moralności ateistów to szczerze nie powiedziałbym, żeby mocno się różniła od tej u ludzi wierzących. Tak samo można spotkać hipokrytów mówiących jedno i robiących drugie (chociaż trudniej to wykryć, bo
Po co promować, religie mają w sobie mnóstwo wierzeń poza pytaniem o boga np duchy, piekło, niebo, opętanie, zbawienie,odpuszczenie grzechów, przeistoczenie które ateiści uważają za nieprawdziwe gdyż ich prawdziwości nie sposób udowodnić.
A bardziej prawdziwe postrzeganie świata równe jest dokładniejszej mapie danego miejsca tak aby wytoczyć najlepszą ścieżkę czyli podejmować najlepsze decyzje.
Z moralnością jest jak wolną wolą możesz położyć pijanego ojca
Komentarz usunięty przez autora