Wpis z mikrobloga

przychodzi playoffs i widać jak na talerzu kto jest top 1 SG ligi. :)) no ewentualnie top2 po Hardenie ale on nominalnie powinien być pg. Thompson>Derozan. Szczerze to nawet Butler dla mnie lepszy od Demara. Dubs in 6, a w finale sweep. #nba
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@strangetime bardzo ciężko to wszystko ocenic, bo Klay wszystko co robi to robi perfekcyjnie, gra w zupelnie innym systemie niz Demar czy Oladipo, dla mnie jest tak samo dobry, nawet jesli nie gra z piłką
  • Odpowiedz
@Hubertosik: to prawda ale wysrtarczy obejrzeć cały mecz i zobaczyć jak chłopaczyna jest zajebistym defensorem w odróżnieniu od takiego Demara np. o Butlera moglbym sie jeszcze klocic ew. bo podejrzewam, ze jakby go wstawic do Dubs za Klaya to tez by sobie swietnie radzil ale Oladipo to jeszcze nie ta liga.
  • Odpowiedz
@strangetime: a mi się wydaje, że jeśli Boston przejdzie Cleveland (a wierzę, że dzisiejszy mecz zadecyduje jak ta seria się potoczy) to nie będą już się bali niczego i będą mieli argumenty na Warriors. To byłaby świetna rywalizacja. Według mnie na tym poziomie rozgrywek Boston już jest lepszy od Rockets, bo poza dobrym atakiem jak Rockets mają najlepszą w lidze defensywę i trenera cudotwórcę i to robi różnicę.
  • Odpowiedz