Aktywne Wpisy
KrzysiekBee +4
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.5% (650)
- Nie 84.5% (3532)
hitsmer +217
Właśnie dlatego lubimy płacić podatki, bo wiemy, że polskie rodziny żyją dzięki temu pod dostatkiem.
#bekazpisu ##!$%@?
Do tego jeszcze VAT i robi się blisko 6k...
@GordonLameman3: A wiesz jak boli jak tak płacisz i płacisz w terminie te ZUSy i coś Ci się stanie?
Tak sobie czekasz i czekasz na te chorobowe ale zanim się doczekasz to jedna kontrol punkt 8 w chacie, druga w ZUSie u orzecznika a na końcu Ci wypłacą 80% zamiast 100%
100% za chorobowe? W ciąży byłeś?
Rozumiem ze boli oddanie kilku koła z kasy za „free”ale bez przesady
Czas chyba #!$%@? to wszystko, wrócić na etat, dorabiac weekendami i po godzinach, przynajmniej coś można wtedy odłożyć. A tak pracuje dla samej pracy i utrzymania..
PS musiałem się wyżalić... Koniec.