Jaracz_Joint Jaracz_Joint 15.05.2018, 10:12:21 via Wykop Mobilny (Android) 2 + W sumie tak z ciekawości... Jak to jest w waszych firmach?Macie serwisantow którzy są po szkoleniach wewnętrznych, oni jadą na serwis, ile on kosztuje klienta?Chodzi o serwisowanie maszyn w zakładach przemysłowych :) U nas taki wyjazd dwóch serwisantow na drugi koniec Polski, gdzie pracują u klienta 8 godzin, wynosi 13k netto xDJestem ciekaw ile w normalnych firmach się bierze :)#inzynieria #przemysl #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #biznes
Nieruchomy-poruszyciel Nieruchomy-poruszyciel 15.05.2018, 10:53:15 via Android 0 + @Jaracz_Joint ja robiłem przeglądy u klienta, wyjazd Warszawa do np Oświęcimia, dwie osoby, na miejscu około 2-3h koszt 3000zl netto
Jaracz_Joint Jaracz_Joint 15.05.2018, 13:06:27 via Wykop Mobilny (Android) 0 + @Nieruchomy-poruszyciel: liczone tylko za godziny pracy czy dojazd też? U nas osobno się liczy czas dojazdu, osobno kilometry w obie strony przy czym czas dojazdu liczy się za każdego pracownika osobno xD
Macie serwisantow którzy są po szkoleniach wewnętrznych, oni jadą na serwis, ile on kosztuje klienta?
Chodzi o serwisowanie maszyn w zakładach przemysłowych :)
U nas taki wyjazd dwóch serwisantow na drugi koniec Polski, gdzie pracują u klienta 8 godzin, wynosi 13k netto xD
Jestem ciekaw ile w normalnych firmach się bierze :)
#inzynieria #przemysl #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #biznes