Wpis z mikrobloga

@sielkunczik: Możesz pokazać te "systemowe "j-----e Izraela" i wszystkiego co z nim zwiazane".

Narodowcy popierają legalne władze w Syrii i prawa Palestyńczyków do życia we własnych domach, a więcej spraw związanych z Izraelem nie znam.
  • Odpowiedz
wiesz dobrze o co mi chodzi. Kazdy narodowiec obwinia Zydow o cale zlo tego swiata, jak kazdy Pisowiec o zlo obwinia Rosje

@sielkunczik: Nie wiem o co ci chodzi. Twierdziłeś, że narodowcy są za wszystkimi byle nie za Izraelem, a teraz nie potrafisz podać przykładów na to "wszystko".
  • Odpowiedz
a spalenie kukly zyda we wroclawiu to co?

@sielkunczik: Nie zrobił tego narodowiec. Przynajmniej nie był narodowcem w żadnym formalnym stowarzyszeniu.

Poza tym nie wiem czemu łączysz go z oficjalnym profilem ONRu. Przecież narodowców jest multum i bynajmniej nie żyją ze sobą w idealnej zgodzie.
  • Odpowiedz
@sielkunczik: Marian Kowalski idealnie rozbija twoją słabą argumentację. Rabin Kowalski jest syjonistycznym nacjonalistą z Polski który cały czas szuka ruskiej agentury. Broni on świętych i żywotnych interesów Izraela jak mało kto. A napędza go drugi Rabin Pastor Paweł Ch*jecki.

@Lawrence_z_Arabii: A Piotr Rybak to zoologiczny nacjonalista współpracuący z Markiem Podlecki TW Janusz.
  • Odpowiedz
A Piotr Rybak to zoologiczny nacjonalista współpracuący z Markiem Podlecki TW Janusz.

@RuskiAgent1917: Ja go uważam za głupiego prowokatora i dziwię się, że tamte środowiska we Wrocławiu się od niego oficjalnie nie odcięły.
  • Odpowiedz
czyli jeśli rebelianci robią coś złego to znaczy że Baszara nie można krytykować? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@2PacShakur: Oczywiście, że można, ale daleki byłbym od stwierdzenia, że jak ktoś pojechałby do Syrii i zobaczył co robi Asad, to na pewno zmieniłby stronę, bo w końcu widziałby też co robią te inne strony.

Zresztą, sam ONR nie uważa go za jakieś cudo i dobrze zdaje sobie sprawę
L.....i - > czyli jeśli rebelianci robią coś złego to znaczy że Baszara nie można kry...

źródło: comment_Xr3ytTAAEZZQwGTixtHDu5siHE4aUTtW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz