Aktywne Wpisy

SaintWykopek +27
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek blvckdozen - niektórym użytkownikom przeszkadzało, że ta dziewczyna publikuje swoje zdjęcia. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy

Vampirr +26
Jak byłem mały nie lubiłem się uczyć, grałem w komputer i w strachu nasłuchiwałem czy mama nie idzie sprawdzić czy sie uczę. Dziś mam stany lękowe nasł#!$%@? nawet o 4 w nocy czy ktoś nie idzie i nie będzie się darł na mnie że robię coś źle. Nie potrafię funkcjonować w domu w ciągu dnia.
Obecnie mieszkam z dwoma współlokatorami i jak tylko ktoś chodzi po pokoju i słyszę to przez ściany
Obecnie mieszkam z dwoma współlokatorami i jak tylko ktoś chodzi po pokoju i słyszę to przez ściany

#heheszki #syria #ciekawostki #onr #polityka
@rybak_fischermann: No a co ma być? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rybak_fischermann: Kogo obchodzi zdanie takich idiotów?
@rybak_fischermann: Media narodowe raczej od zawsze popierały Asada i nie ma co tu podchwytywać.
A na wypoku #danielmagical wciąż jest najpopularniejszym tagiem, więc nie przejmowałbym się ich zdaniem XD
@rybak_fischermann: a to by było nawet zabawne xD
@Lisaros: to pewnie grafikę zmienimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym ONR nie robił swastyki z wafelków tylko Duma i Nowoczesność.
@Lawrence_z_Arabii: ja tam nie jestem "za nikim" ale to troche zabawne ze narodowcy są za wszystkimi byleby nie za Izraelem
@sielkunczik: A czemu mieliby być tu za Izraelem? To jakieś święte krowy, że obligatoryjnie należy im się poparcie?