Aktywne Wpisy
affairz +114
mordeczki możecie już wynająć kurnik inwestycyjny od Julki Wieniawy, 45 m2 za jedyne 8k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesięczny czynsz najmu 7 000 zł + opłaty administracyjne w wysokości 1000 zł + opłaty licznikowe wg zużycia
Kaucja: 14 000
Umowa: najem okazjonalny, minimum rok / Dostępność :
ElectroNICK +46
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
#neuropa, macie Wy w ogóle #rigcz? xD
#bekazlewactwa #bekazkomunistow #komunizm #4konserwy #bekazzaangazowanychpolityczniezielonekbanowanychzamulti
no i trochę #grammarnazi, bo jegomość strasznie kaleczył naszą gramatykę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tymi wyborcami Stonogi to mnie rozbawiłeś xD
@plackojad: Nie mają, bo to niziny intelektualne wypoku i ciągłe zakładanie nowych multikont, to jedyne na co ich stać.
Podejrzewam, że to jedna i ta sama osoba. Pytania w stylu "Czy ... może być patriotą" i flagi Norwegii i Australii wyraźnie na to wskazują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@plackojad: Ten co dostał bany owszem, ale było jeszcze kilka bez banów, zatem bardzo możliwe, że są i inne osoby.
@Lawrence_z_Arabii: Jeszcze zapomniałeś o wzajemnym zwoływaniu się do swoich wpisów/znalezisk za pomocą Mirkolist, bo w inny sposób rzadko kiedy ich kontent trafia na główną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)