Wpis z mikrobloga

@comer123: Bardzo mieszane uczucia mam :) Momentami mi się podobała, a za chwilę za cholerę, ale generalnie tak mam z matami. No i Brera jest dużo bardziej agresywna z wyglądu niż 159, więc jakoś to pasuje, do 159 bym się chyba nie odważył.

Jest opcja, że takie jeżdżą po Polsce (wydaje mi się, że widziałem foty na którejś z grup alfaholickich), więc może jesteś w stanie obczaić na žywo ;-)
Funky666 - @comer123: Bardzo mieszane uczucia mam :) Momentami mi się podobała, a za ...
@arcypatelniagrozy: Jak sam widzisz, gust jest jak dupa ¯\_(ツ)_/¯ I nie powiedziałem, że jest zwieśniaczona przez folię - ta akurat jest spoko. Chodziło mi o coś innego, mianowicie o czarne lampy, których po prostu nie trawię (w żadnym aucie), felgi, które ma na tym filmie, czarne scudetto z motylkiem i przyciemnione przednie szyby. Za dużo tego wszystkiego jak dla mnie - a brak umiaru nie służy tym samochodom, bo fabrycznie są
@arcypatelniagrozy: Bo pisałem w pośpiechu z telefonu i nie miało to znaczenia w dyskusji. Mam nadzieję, że tedaz wszystko jasne :) A tak z ciekawości: to Twoja albo widziałeś ją na żywo? Bo ciekaw jestem jak ta folia na niej siedzi - o ile jeszcze sieszi.