Aktywne Wpisy
Operator_imadla +400
Polska w pigułce, jest artykuł o tym że kierowca na ekspresówce leciał 200km/h to w komentarzach tylko opowieści Sebastianów ze 200 to normalna prędkość, że oni jeździli dużo szybciej i że w Polsce są wysokie mandaty a policja powinna zająć się łapaniem prawdziwych przestępców, jeden mądrala pisze że w Polsce nie da się jeździć przepisowo bo cały czas ktoś cię wyprzedza.
Naród idiotow.
#ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc
Naród idiotow.
#ruchdrogowy #samochody #motoryzacja #predkosc

NicolasLatifi +81
POV: jest wigilia, godziny poranne, mama gotuje potrawy na święta. Ty popijasz ciepłe kakao i...jakie gry odpalasz na PC? #gry #nostalgia #retrogaming

Notabene dzisiaj też możesz zapłacić za seks więc nie rozumiem, przecież się nie zmieniło xd
Czy jest dokładnie tak samo jak teraz (tylko nie na wykopie)
nie wszyscy gladiatorzy byli niewolnikami
najlepsi gladiatorzy żyli na zajebistym poziomie i ruchali praktycznie 24h na dobę, bo byli do tego zmuszani i nie mogli odmówić
A co to Tinder? Jestem z pokolenia które za ruchanie płaciło w eurogąbkach.
A tak na poważnie to dlaczego wśród przegrywow popularny jest argument ad tinderum?
Przecież ta apka to gowno. Nigdy z niej nie korzystałem a przez moje łóżko przewinęło się kilkanaście sympatycznych dziewczyn. Moze nie były modelkami ale każda z nich była bardzo atrakcyjna i seksowna. Gdzie je poznawałem? Na żywo w różnych sytuacjach i uważam, ze nie