Aktywne Wpisy
Duza-fajka +89
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +53
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
Tag do obserwacji: #wykopowefilmy
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady: Oceniamy różne filmy z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od mojego czasu.W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten film. Na pierwszy ogień idzie kontrowersyjny film Christophera Nolana z 2014 czyli "Interstellar". Opinie o filmie mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta #film #wykopowefilmy #mirkoserial
W skali od 1 do 10 jak oceniasz film "interstellar"?
Ostatnie sceny wgniatają w fotel.
Soundtrack 10/10
fabuła 7/10