Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +12
W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej

Auto łapie się na #uberselect w #poznan
#pracbaza
@selenita66: 25zł to jakieś 20km + dojazdy do klienta = 30km paliwo za 30km to jakieś 9zł
25zł - 18% dochodowy = 20,5 - VAT 23% = ~15 zł
tak więc po podatkach i paliwie mamy jakieś 6zł na godzine :D
życze udanej jazdy uberem jako kierowca