Aktywne Wpisy
picasssss1 +772
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
enforcer +96
Mirki, mam problem zdrowotny, ktoś wie co może być problemem? Byłem nie raz u lekarza i nigdy nic to nie dawało, a potem o tym zapominałem by iśc na kolejna konsultacje, powiedziec co brałem czy coś
-Bardzo często czuję się zmęczony(około 20:00-23:00 akurat nie czuje zmeczenia, a tak to jestem bez przerwy, kawa nie pomaga)
-Przez około pól dnia pieką mnie oczy, szczególnie rano
-Czasami jak piję, to albo stosunkowo szybciej się upijam, albo wcale, po 10 kieliszkach mogę być w 100% trzeźwy, lub nawet po jednym poczuć się dosyć pijany(na imprezie raz wypiłem dwie butelki jacka danielsa 0,7l, bylem trzeźwiejszy niż osoby dwóch piwach, na drugi dzień bez kaca itp.)
-Czasami boli mnie głowa(około 2 razy w ciągu tygodnia - niezbyt intensywnie, ale jednak przeszkadza i wolę wziąć tabletkę)
-Codziennie praktycznie boli mnie brzuch, może raz na tydzień nie
-Ciężko jest mi się skupić na konkretnych zadaniach, w pracy pracuję(jestem programistą) jakieś 10-30 minut i robię 30-50 minut przerwy, gdy próbuję znowu pracować, zapominam czym się zajmowałem, co powinienem zrobić, i mimo prób, nic nie jestem w stanie zrobić
-Mam bardzo słabą pamięć, na spotkaniach, mimo, że próbuję się skupić na tym co inni mówią, to często jak ktoś mi zada pytanie, nie jestem w stanie stwierdzić o co pytał. Jak dzień wcześniej np. jadłem jakiś konkretny obiad, czy zrobiłem coś, o czym się po prostu pamięta, to nie jestem pewien czy to było jednak wczoraj, czy trzy dni temu
-Czasami nie mogę zasnąć lub zajmuje to przynajmniej 20 minut, zdarza się, że nawet godziny
Sypiam po 6-8 godzin od 0:00-1:00 chodzę spać i zawsze wstaję o 8, w weekendy i dni wolne po 9-10 godzin, w miarę ok się odżywiam(te same problemy miałem nawet z dietą i bieganiem codziennie)
Z części matur miałem 100%, z reszty około 70%, bez praktycznie uczenia się, więc raczej w tym nie leży problem :P jak się skupię na programowaniu przez te 20 minut, to potrafię zrobić to co osoby z dużo większym doświadczeniem robią w godzinę/dwie. Po prostu przez większość czasu jestem bezproduktywny
W czym może leżeć problem? :( Już nie wyrabiam z tym
#zdrowie #lekarz
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
może brak witamin
badanie krwi w normie?
a jak z psychiką. masz jakiegos pieroga czy celibat
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}