Aktywne Wpisy
kiszony_Pomidor +90
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Tippler 0
Jak do tego dosypę jescze ze 100mg albo 200 lteaniny to będzie lepiej? Chdzo mi po prostu żebym nie czuł zmęczenia, bo jak widac LT nie niweluje do końca negatywnych efektów kofeiny
#nootropy
@r4do5: ale ja mowie o dodatku lteaniny ktora ma wlasnie eliminowac negatywne skutki ;d
@ANTYPATOLOGY: nielegalne i drogo chyba ten biznes wyjdzie. I na zdrowie chyba tez xd
Jak mam reagować jak najpierw piszesz "jak się słucha tzw. broscience to tak jest" a chwile potem piszesz, że kofeina z yerba mate ma cudowne właściwości, inne od każdej innej formy kofeiny.
@trzezwy_brat: pisałeś tamten komentarz jakby w yerba mate było całkiem co innego, a nie kofeina.
Znajdź różnice między sposobem picia kawy i yerba mate- kawe pijesz kilka minut, wypijasz kubek i już. Yerba Mate popijasz i cały dzień, zalewając kilka razy te same
PS. Z kawą może też się tak da albo z proszkiem, ale wydaje mi się mimo wszystko, że yerba jest lepszym rozwiązaniem.
@almet73: rhodiola? nie wiem skad wy bierzecie energie po tym bo na mnie dziala tylko jako antydepresant a w zyciu nie dalo mi nic sily jak bylem niewyspany.... :o
@JuneJohn: nie mozna na jeden raz wypic? Nie kazdy ma czas chodzic z kubkiem ;d