Wpis z mikrobloga

@Czarny_Rycerz: coś koło 210 złociszy, ilość funkcji mi wystarcza, jest kontrola temperatury na poszczególne metale, jest Bypass, można nakręcić inny atomizer bo jest przelotka z tego wbudowanego tanka na gwint 510 a grzały do cubisów, ego aio i innych wynalazków nie drogie (coś koło 7zł). Do tego jest pancerny, spadł mi wiele razy, oprócz rys i jednego wgniecenia śmiga prawidłowo
@Drill: @Dorken: ogolnie poza cena ten volish jest zly? Bez urazy panowie ale boje sie ze macie podejscie do tematu jak ci od #xiaomilepsze a tak na prawde to #!$%@? nie lepsze tylko tansze. Dla mnie 150 czy 300zl na cos co bede pewnie pol roku najmniej uzytkowac bo tyle wynosi gwarancja to maly #!$%@? bo mi z 500 miesiecznie na fajki idzie ¯\_(ツ)_/¯ dodatkowo salon minute drogi gdyby sie
@Czarny_Rycerz: ale jak nie chcesz słuchać osób, które już długo użytkują różne sprzęty i wiedzą co nieco, to posłuchaj pani w wysepce która wie jedynie tyle, że ma sprzedać taki taki i taki produkt XD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Czarny_Rycerz: leć, kup sobie ten sprzęt. Wolisz co prawda pcha 5 letnie konstrukcje jako nowości, ale jak widać dalej się znajdują vez problemu frajerzy, których pani w sklepie przekona. Marża to 200%, powodzenia. Mam sprzęty ok 10 różnych marek na ten moment, ale też Ci napiszę że Pico ma większy sens. Ale jak konieczniw chcesz syf to za rękę Cię nikt nie złapie przecież.
@Waspin: Teraz jak ten sprzęt jest mniej dostępny, to faktycznie wysepki chyba przeżywają złote czasy jak kilka lat temu, kiedy każdy tam kupował. pani wciśnie volisha za 300zł, gosć pomyśli że ładny i kupi coś co ma 2000mAh, obsługuje od 0,3ohma i ma jakiś wątpliwy atomizer z gotowymi grzałkami za 25zł xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Dorken: mam takiego znajomego co regilarnie kupuje i zajeżdża Nunchaku, już kupuje po dwa, bo mu padają jak muchy i twierdzi, że wszystko, co jest nowsze to jest oszustwo i to nie dla niego, bo to eyciaganie kasy a on rzuca palenie. No i tak rzuca czwarty rok na liquidzie 12mg...
@Czarny_Rycerz: to ty się zaczynasz zachowywać jak retard zaczynając #!$%@?ć na ludzi, że są jak Ci od xiaomi, bo Ci wytykają, że Pani chce Ci sprzedać #!$%@? sprzęt który jest warty 80zł ;p Ale jak chce Ci się 3 razy dziennie ładować epapierosa, korzystać z wątpliwej jakości stockowych grzałek, któreb ędziesz wymieniał co 4 dni za 20 pare złotych, no to powodzenia. Ale fakt, ładnie wygląda, ahhh jaka jakość to musi