Aktywne Wpisy
Bimbas +38
#raportzpanstwasrodka U Mongoła na audiencji nowe polskie wykręty. Wzorcowe szury bez dwóch zdań. Zapytani co ich sprowadza do Kambodży i na ile przyjechali, odpowiadają z dziecięcą szczerością, że naoglądali się Łysego, Ropucha i Mańka, rzucili umierającą Europę z powodu wzrostu rachunków za prąd w Słupsku i Lęborku . Zostają na zawsze bez rekonesansu . Oczywiście już mają kanał na YT o hiper oryginalnej nazwie : coś tam w Azji i
Jaką mam bekę, że moja była sprzed wielu lat jest na znanym lekarzu jako psycholog specjalizujący się w pracy z dziećmi, gdzie za czasów naszej znajomości nienawidziła dzieci, ale to tak naprawdę, potrafiła zrobić awanturę gdy ktoś z dzieckiem się do nas przysiadł xD. Prócz tego leczy jeszcze z toksycznych związków, jako ona była najbardziej toksyczną osobą jaką znałem. Co tu się odwaliło xD
#childfree #logikarozowychpaskow #zwiazki
#childfree #logikarozowychpaskow #zwiazki
1. wejdź na stronę/panel klienta, zobacz że oferują Ci to co klientowi z ulicy
2. zadzwoń, dowiedz się, że nic się nie da zrobić
2.5 poproś o przełączenie do działu utrzymania klienta
3. dowiedz się że dostaniesz interesujący Cię pakiet 20pln taniej
4. idź do punktu na początku miesiąca i wypowiedz umowę (w razie czego cofniesz wypowiedzenie)
5. dwa do trzech dni później zadzwoni do Ciebie super tajny dział utrzymania klienta i zaoferuje coś ponad 40pln mniej
6. (chyba) profit
niemniej dalej dziwi i smuci, że podstawą negocjacji jest wypowiedzenie umowy, zamiast po ludzku ze stałym klientem... ;-)
#poznan
@MaciejPN: ten pakiet podobno tylko w jakiś domkach jednorodzinnych :(
u mnie niestety 69 (maksymalny net bez światłowodu czyli 180mbps, jak wejdzie światłowód to 600mbps i pakiet komfort)
@retardo: tzn? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW fajny nick :)