Wpis z mikrobloga

@TiempoSanto:

Moim zdaniem Jaki dostanie z 30%, na poziomie poparcia dla PiS z wyborów parlamentarnych. Może więcej, bo kto wie czy nie odwalą jakiejś akcji z masowym wpisywaniem się suwerena o właściwych poglądach na listy wyborców?
@frank-papillon: Jaki prz*******li tak wybory w Warszawie, że potem zobaczymy...

edit: i wtedy zjawi się ON! Donald! Już jest cały na biało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Duda i ta brzydka, drewniana pani pod Trybunał Stanu, a za chwilę pod sądy karne - tak będzie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@50HerbatGreya: Mylisz się bardzo. Z tego co pamiętam, to źródłem był ruch miejski. Może w przyszłości będę głosować na takie ruchy. Jestem dumny z rozkwitu Warszawy i tyle. Prostaczek z Opola nie dostanie głosów.

edit: żałuję, że Hanka ma już dosyć i nie startuje.
@TiempoSanto: nie ma czegoś takiego jak telewizja kurskiego. Jest telewizja Publiczna. Jest ona taka samo Publiczna obecnie jak była za rządów poprzedniej władzy jak i wszystkich władz po kolei. Publiczna w przenośni także.

P.S. Jestem niepalący.
@50HerbatGreya: Kurski to kawał chama i drobnego cwaniaczka, który zrobił sobie folwark z "telewizji publicznej". Na niego też się paragrafy znajdą. Obrzydliwy i nieszczęśliwy facet. Jego nieszczęście nie uprawnia go do łamania etyki zawodowej dziennikarzy. Nieszczęśliwy facet.