Aktywne Wpisy
darknightttt +16
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Przegrywex +13
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
Dresowaty politruk, któremu wydaje się że Warszawiaków można tak samo d***ć , jak tych biednych, niewykształconych ludzi.
Na wszelki przypadek przypomnę, że afera reprywatyzacyjna została opublikowana przez Gazetę Wyborczą.
#bekazpisu i #polityka #wybory
@TiempoSanto: Jesteśmy gotowi na to poświęcenie
Moim zdaniem Jaki dostanie z 30%, na poziomie poparcia dla PiS z wyborów parlamentarnych. Może więcej, bo kto wie czy nie odwalą jakiejś akcji z masowym wpisywaniem się suwerena o właściwych poglądach na listy wyborców?
edit: i wtedy zjawi się ON! Donald! Już jest cały na biało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Duda i ta brzydka, drewniana pani pod Trybunał Stanu, a za chwilę pod sądy karne - tak będzie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TiempoSanto: xd. tak, jak już szambo wybiło to opublikowali info.
edit: żałuję, że Hanka ma już dosyć i nie startuje.
P.S. Jestem niepalący.
Komentarz usunięty przez moderatora
@TiempoSanto: xddddddddd
xddddddddd