Aktywne Wpisy
rechozord +2
dla was uprawianie seksu jest aż takim szokiem że pół wykopu #!$%@? szotami i jakimiś dywagacjami na różne tematy, założył gumę czy nie itp ? #danielmagical
JulianGangol +27
Witaminki biedne pokrzywdzone wszędzie zoopresionowane przez tego zlego faceta. Teraz to, ze sie patrzysz na swieta julke to juz jest molestowanie. Za chwilę oddychac przy nich nie będzie można. Ja proponuję zrobic oddzielne silownie dla kobiet i mężczyzn tylko wiecie co po chwili sie okaze? Ze feminoidy i tak sie beda pchały do meskich a jak ich nie wpuszcza to bedzie zesranie, ze dyskryminacja a jak wpuszcza to bedzie sie jakis przegryw
wyczytałem że np. na słowacji trzeba mieć apteczkę, kamizelkę odblaskową (bezproblemowo) oraz komplet żarówek... w moim przypadku wymiana żarówki w przedniej lampie to nie jedna godzina rozbierania moto z plastików, raczej nie do wykonania w trasie...
bardzo tego przestrzegają? ma ktoś jakieś doświadczenia? (wiem wiem, konwencja genewska... tylko wolałbym się na nią nie powoływać w sądzie jeżeli mogę "załatwić" problem na miejscu po prostu mając to wyposażenie które i tak w zasadzie wypada ze sobą zabrać, przynajmniej apteczkę czy kamizelki)
#motocykle #turystyka
@Ligniperdus: wiedeńska to była chyba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vader-Poland: cała kwestia czy policja podziela to zdanie, czy wlepia mandaty i każe naprosowywać sytuację po sądach (tak jak to niegdyś robiła niemiecka z Polakami za brak apteczek)
niby nie ma ale slowacka policja ma to gdzieś, albo przyjmiesz mandat albo bedizen się włóczyć po konsulatach czy sądach. Wiec lepiej jest jednak mieć przy sobie, dla świętego spokoju.
@Ligniperdus: i tak zrob. Przechodzilem kontrolę w czechach (samochodem). Nawet nie zajrzeli do bagaznika. Sprawdzali winiety i czy swiatla sie palą
pytam tylko na ile teoria zgadza się z praktyką
@Ligniperdus: Wybacz nie czytałem dokładnie całości - chciałem szybko popisać się wiedzą wyczytaną gdzieś na faktopedii :)