@Altru: S---------o, bo zdjęte okulary. Z badań wynika, że przytłaczająca większość samobójców zdejmuje okulary przed odebraniem sobie życia. Jeżeli samoboajtwo to siedziała plecami do okna. W przeciwnym wypadku morderstwo.
Morderstwo, kobiety się nie zastrzeliwują w głowę tylko łykają tabletki, potem są odratowywane i mają atencję i wsparcie a facetowi ch w d #bojowkablackpilla
Wszystkie rzeczy na oknie sugerują, że siedziałaby twarzą do okna w chwili samobójstwa. Skoro plama krwi jest na ścianie na prawo od niej, to aby tak strzelić musiałaby trzymać pistolet w lewej ręce.
Cyba, że przed strzałem obróciła się tyłem do okna. Ale
Natychmiast po śmierci wszystkie mięśnie wiotczeją. (jednak najpóźniej po 3-4 godzinach następuje stężenie pośmiertne.)
Gdyby sama się zastrzeliła to z powodu zwiotczenia mięśni w momencie śmierci b--ń wypadłaby z dłoni.
Morderca ją zastrzelił, po czym włożył jej pistolet do ręki, żeby upozorować s---------o.
Komentarz usunięty przez autora
S---------o, bo zdjęte okulary. Z badań wynika, że przytłaczająca większość samobójców zdejmuje okulary przed odebraniem sobie życia.
Jeżeli samoboajtwo to siedziała plecami do okna. W przeciwnym wypadku morderstwo.
Wszystkie rzeczy na oknie sugerują, że siedziałaby twarzą do okna w chwili samobójstwa. Skoro plama krwi jest na ścianie na prawo od niej, to aby tak strzelić musiałaby trzymać pistolet w lewej ręce.
Cyba, że przed strzałem obróciła się tyłem do okna. Ale
Oczywiste morderstwo, kobieta nie strzelilaby sobie w łeb, ale wybrała jakiś mniej brutalny sposób gdyby miała się zabić ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jan7796: coooooo?