Aktywne Wpisy
Anetkia +691
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
14:00- Spotkanie w parku.
16:00- Pójście do galerii w poszukiwaniu legginsów.
18:00- Siostra znajduje buty a chłopak z Tindera kupuje buty.
19:00- Staje się głodna chłopak stawia obiad i lody.
21:00- Siostra się zmęczyła koniec randki, chłopak zamawia jej taksówkę i płaci.
Siostra się najadła i dostała nowe buty.
Samiec Beta stracił czas i pieniądze.
#tinder
Komentarz usunięty przez autora
Baba to baba. A facet to facet - albo to zaakceptuje, albo będzie się buntował, albo tego nie dostrzeże.
Nie zgodzisz się na pójście do galerii z nią, to zostaniesz zwyzywany.
Niby ktoś powie, że "nie przejmuj się, to ludzka opinia " jednak jak ktoś jest np w depresji, to dla niego każda negatywna opinia jest
@Ryboflawina: Przecież to oczywiste - on płacił za nic, nawet zapewne nie dostał buziaka, bo tak zachowują się cipeusze. Oczywiście domyślam się, że ten wpis to zarzutka, ale tak właśnie wyglądają realia. Cipeusz się stara, płaci za wszystko, a wystarcza mu jej uśmiech i jej czas jemu poświęcony. Nic innego nie dostaje.