Wpis z mikrobloga

XDDD W oko.press planują strategię blokowania "faszystów".( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://oko.press/dlaczego-tym-razem-udalo-sie-zablokowac-przemarsz-faszystow-przez-warszawe-5-czynnikow-sukcesu/

Atak z zaskoczenia z użyciem pirotechniki.

W bitwie ulicznej liczy się nie tylko liczba i siła, ale też taktyka i uzbrojenie. Skuteczna blokada nie może biernie czekać na faszystów – wtedy policja może ją po prostu otoczyć i przepuścić faszystów bokiem. Musi pojawiać się znienacka i elastycznie reagować na sytuację na polu bitwy.

Jak tam @Andreth byłaś odpowiednio dozbrojona? xD

Swoją drogą zadziwiające jest to jak szybko te wszystkie gównoportale srające o zwykłe odpalanie rac na Marszu Niepodległości teraz tak ochoczo aklamują rzucanie piro w ludzi o innych poglądach.( ͡° ͜ʖ ͡°)

#4konserwy #neuropa #polityka #tysiacurojenniezaleznychmediow #bekazlewactwa #antyfaszyzm #antifa #obywatelerp #antyneuropa #bekazneuropy no i w sumie #mirkohooligans ( ͡º ͜ʖ͡º)
RYSZKRE8888 - XDDD W oko.press planują strategię blokowania "faszystów".( ͡° ͜ʖ ͡°)

...

źródło: comment_k3tB1vDPfpXIpit6IylSgDFOo0ABm8kf.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
blokowania "faszystów".

@RYSZKRE8888: Nie no, jakich faszystów. Słodkich misi-pysi, zupełnym przypadkiem posługujących się symboliką SS. (Udało już ci się dociec, jaki ma zwiazek Szturm z nazizmem, czy ciągle nie?)
  • Odpowiedz
  • 0
@Andreth

Ten cudzysłów dałem trochę z przekory ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To jak byłaś dozbrojona? I co myślisz o pirotechnice? Pamiętam jak kiedyś Kasprzak w polsacie z Marzochem z MW przez cały czas nawijał jakie to race są niebezpieczne, czyżby nagle zmienił na ten temat zdanie?
  • Odpowiedz
@Andreth: Witam Cię lewacki trollu.

Nie chcę bronić tych typów, też ich nie lubię. Ale chciałbym mieć jakiś dowód, by móc im czasem przywalić. To zdjęcie, i to drugie takie podobne, bardziej modne, z tymi runami "ss". Przydałby się jakiś dowód, że zostały one wykonane podczas ich marszu. Jakakolwiek wzmianka w gazecie z galerią zdjęć na której to widać? Bo póki co nie znalazłem. Tylko bodaj wybiórcza o tym napisała, ale bez fotki, bez dowodu. Albo chociaż żeby było widać szerszy kontekst zdjęcia? Bo akurat te zdjęcia z runami są jakieś takie, nie wiem, śmiesznie wykadrowane, wiesz?

Póki co nie ma dowodu że to zdjęcie nie zostało wykonane gdzieś indziej. Póki co, to oni mogą się tłumaczyć że np. to nie oni, bo zdjęcia zostały zrobione po polskiej stronie Zgorzelca, gdzie polska policja zabezpieczała miasto podczas festiwalu nazistów w niemieckim Ostritz. I że to jacyś polscy neonaziści, z którymi oni nie mają nic wspólnego. Albo że w ogóle antifowcy się za nich
  • Odpowiedz
Chcę zdjęcia-dowodu że zdjęcie zostało zrobione w tamtym miejscu, i w ich tłumie.

@MattJedi: To se chcij. Zdjęć po sieci hula sporo, możesz sobie poszukać, zidentyfikować osoby obok itp. Ja nie mam czasu na głupoty. A tę informację wrzuciłam ci po to, żebyś wiedział, że skarżymy policję oraz pewnie ratusz (i nasza grupa prawna ma zdjęcia i filmy) naprawdę, nie dla picu.
Andreth - > Chcę zdjęcia-dowodu że zdjęcie zostało zrobione w tamtym miejscu, i w ich...

źródło: comment_qOFLm49kvqlQZLzrmlsTva1Lr8A57lgl.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Andreth: Dej mi szerszy kadr. Ile razy mam mówić? Od początku mówię - te 2 zdjęcia są JEDYNYMI jakie są w tym kontekście wrzucane, i specjalnie szukałem jakiegoś potwierdzenia, ale nie znalazłem.

A że policja to co? Równie dobrze zdjęcie mogło zostać zrobione w Zgorzelcu koło niemieckiego Ostritz, ile razy mam się powtarzać? A ja chcę potwierdzenia że to te lewaki to zrobiły, bo ich nie lubię. Ale w przeciwieństwie do Was, ja nigdy nie chcę opierać się na kłamstwach, więc weryfikuję informację.

Jak do tej pory wypuszczasz tylko ściany tekstów, ale dowodów nie dałeś żadnych. Ile razy mam mówić żebyś dał szerszy kadr. A niby dobrze znasz tych ludzi, a skoro tak, to oni mają więcej fotek. Na 100%. Wystarczy że poprosisz kolegę czy tam koleżankę, na pewno Ci
  • Odpowiedz
Jak do tej pory wypuszczasz tylko ściany tekstów, ale dowodów nie dałeś żadnych. Ile razy mam mówić żebyś dał szerszy kadr. A niby dobrze znasz tych ludzi, a skoro tak, to oni mają więcej fotek. Na 100%. Wystarczy że poprosisz kolegę czy tam koleżankę, na pewno Ci udostępnią.

@MattJedi: Naprawdę wyobrażasz sobie, że ktoś będzie przeszukiwał dla ciebie setki zdjęć, żebyś mógł dogadać koledze-naziolkowi? Wysil się sam, chłopie. Tu masz albumy:
  • Odpowiedz
@Andreth: Wybacz, ale to że Ty obracasz się z nazistowskim towarzystwie, a potem zgłaszasz mnie za komentarz, w którym niewybrednie się wypowiedziałem o tych, których Ty nazywasz nazistami, to nie znaczy że wszyscy tak robią. Ja gardzę nazistami, Ty widzę ich bronisz.

No ale. Na żadnej z tych galerii nie ma potwierdzenia że to zdjęcie zostało tam zrobione. Znowu - dowodu brak. Jakoś dziwnym trafem nie ma tych typów na
  • Odpowiedz
@Andreth: Ja prdl, przecież sam linkowałem tą fotę przedtem. W moim PIERWSZYM komentarzu tutaj. Ta fota jest tak samo wykadrowana jak ta druga. ()

I nigdzie indziej, poza tymi wykadrowanymi w #!$%@? dwiema fotkami o których mówiłem od samego początku, nie ma go na żadnych zdjęciach.

W ogóle to jest ciekawe, że tatuaż mają jakiś taki podobny, ale koszulki już inne (brak czaszki na ramionach). No
  • Odpowiedz