Aktywne Wpisy

Voltee +508
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

"
Wykształcenie wyższe o kierunku informatycznym (wskazany kierunek inżynieria oprogramowania),
Znajomość tematyki relacyjnych baz danych i języka SQL (MS SQL Server, Oracle),
Dobra znajomość programowania w technologii .NET lub JAVA
Znajomość XML,XSD, technologii WebService (SOAP, WSDL)
Umiejętność pracy w zespole oraz doświadczenie w pracy z użytkownikami
Prawo jazdy kat. B
Język Angielski na poziomie B2"
Komórka organizacyjna: Dział Wytwarzania Rozwiązań BI / BigData i SOA
Zakres obowiązków:
Programowanie w .NET lub JAVA
Analiza i opracowanie specyfikacji technicznej
Do pełni szczęścia brakuje tylko XSLT.
@cxnmlhuipwetr: nie wiem ;) kasa ciśnie, Google Play nie jest już takie jak dawniej
@3THU5_9r3W: dokładnie tak, korpo, w którym rządzi Microsoft, SAP i usługi, które wymagają wieloletniej orki w korpo
Komentarz usunięty przez autora