Aktywne Wpisy

goodbadbye +29
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok

Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia

#csgo
jkaem zesrany tam byl juz bo slyszal smoka ktory gasi molo, myslal pewnie ze sunny defuje szczegolnie ze juz go raz tak oskar porobil
Bóg Ustilo.
Każdemu zdarza się przegrać clutcha, pech że akurat był to matchpoint. Dla porównania Ustilo w całej serii był na minusie z 34 fragami (41-75). Gdyby taki Ustilo grał lepiej przez cały mecz to nawet nie doszłoby do sytuacji, w której jkaem musiałby clutchować w matchpointcie na 16-14.
Jeżeli chodzi o Ustilo to widziałem, jedynie na Inferno coś tam "grał" (24-29) i ugrywał w trudnych momentach. Tym bardziej szacun dla Renegades, że walczyli do końca grając we 4.
@cristovo017: Jkaem pisał na twitterze,że nie słyszał czy defuje bo widownia zagłuszała wszystko.
tweet jkaema