Aktywne Wpisy

hotshops_pl +369
🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi się niebezpiecznie! 🚨
HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i błędami cenowymi.
Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
Aż ciężko uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją…
HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i błędami cenowymi.
Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
Aż ciężko uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją…
źródło: rozdajo-soltys
Pobierz
duzy_krotki +384
5% obywateli Polski to grupa bezwzględnych ludzi, którzy zgarniają fortunę na nieruchomościach, lobbując, manipulując i windując ceny w nieskończoność. To nie jest zwykły biznes, to maszyna do drukowania pieniędzy, napędzana krzywdą zwykłych ludzi, oszukująca ludzi jak HREIT. Wyzysk, oszustwa i bezwzględne wykorzystywanie słabszych, którzy padają ofiarą ich chciwości.
Ten system nie jest zepsuty, on działa dokładnie tak, jak został zaprojektowany, by bogaci stawali się jeszcze bogatsi, a reszta społeczeństwa tkwiła w pułapce
Ten system nie jest zepsuty, on działa dokładnie tak, jak został zaprojektowany, by bogaci stawali się jeszcze bogatsi, a reszta społeczeństwa tkwiła w pułapce

Mam dwa pytania, w sumie jedno raczej glownie do #rozowepaski, ale pewnie znajda sie #niebieskiepaski, ktore cos poradza.
1. sa skuteczne metody wybielenia zebow, ale tak po prawilnemu w gabinecie stomatologicznym? ile cos takiego trwa, ile kosztuje i jak ze skutecznoscia? mam przebarwienie/zwapnienie?/zalazek prochnicy miedzy jedynka a dwojka. dentysci mowia zawsze, ze nie rozwija sie to i nie trzeba dotykac, ale klient nasz pan i jakby co to mozna na zyczenie cos podzialac...ktos probowal? widac cos pozniej? bo jak mi maja borowac miedzy zasadniczo zdrowymi zebami, to ja podziekuje xD kiedy probowalem jakichs paskow wybielajacych, ale nic nie pomogly a tylko zeby mnie po nich kuresko szczypaly ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2. jak prawidlowo zachowywac higiene twarzy? cale zycie myje pysk sama woda, nie uzywam na ryju nawet mydla, bo po tym mam strasznie sucha twarz xD ale mam tez sporo takich kropeczek (widocznych porow?) na gebie i tak pomyslalem, ze moze da sie to jakos ogarnac? nie przeszkadza mi to jakos mocno, nie powoduje dyskomfortu psychicznego ani nic, ale moze po prostu wystarczy troche bardziej zadbac o te kwestie i nie bedzie tak zle. jakis kremik czy inne guano potem...(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
to w sumie tyle, dziekuje :)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Co do kremów - ja używam nivea men, jest neutralny w zapachu, dość tłusty ale bardzo szybko się wchłania i nie kosztuje majątku:)
1. Tak.
Zabieg trwa około miesiąca czasu - może trochę dlużej.
Przez ten okres nie możesz spożywać produktów, które koloryzują - pomidor, papryka, etc.
Będzie dość duża nadwrażliwość zębów - normalna rzecz, szkliwo musi się zregenerować.
Jeżeli chodzi o kamień -
Proponuję mydło w celu oczyszczenia skóry z łoju - może też i być gąbka do twarzy, do usunięcia starego naskórka. A po tym nawilżyć ją czymś porządnym.
Tutaj prędzej wysłałbym do apteki albo dermatologa, niż polecał coś z rossmanna
Komentarz usunięty przez autora