Wpis z mikrobloga

🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi siΔ™ niebezpiecznie! 🚨

HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i bΕ‚Δ™dami cenowymi.

Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
AΕΌ ciΔ™ΕΌko uwierzyΔ‡, ΕΌe takie rzeczy siΔ™ dzieją…

πŸ’¨ Dlatego w ramach dbania o Wasze bezpieczeΕ„stwo mamy dla Was rozdajo!
Do wygrania 2x gaz pieprzowy, który może Was uratować przed nadgorliwym szeryfem (sołtysem) drogowym. Lepiej mieć i nie potrzebować, niż potrzebować i nie mieć.

πŸ”Ή Co zrobiΔ‡, ΕΌeby wziΔ…Δ‡ udziaΕ‚?
Zaplusuj ten wpis – klasyka.

W komentarzu napisz, czy kiedykolwiek miaΕ‚eΕ›/aΕ› sytuacjΔ™ z agresjΔ… na drodze – czy to wyzwiska, groΕΊby, a moΕΌe ktoΕ› naprawdΔ™ przesadziΕ‚?

πŸ† Losowanie za 48h!
Rozdajo tylko dla peΕ‚noletnich

A jeΕ›li nie chcesz liczyΔ‡ na los – to warto pomyΕ›leΔ‡ o takim zabezpieczeniu na wΕ‚asnΔ… rΔ™kΔ™. Bo nigdy nie wiadomo, kto siedzi za kierownicΔ… drugiego auta… https://hotshops.pl/okazje/gaz-pieprzowy-w-zelu-defence-nato-red-pepper-50-ml-x2-76095

➑️ Plusuj i bΔ…dΕΊ bezpieczny! πŸš—πŸ”₯

#rozdajo #motoryzacja #patologiazewsi #samochody #hotshops
hotshops_pl - 🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi siΔ™ niebezpiecznie! 🚨
...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: rozdajo-soltys

Pobierz
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hotshops_pl: braΕ‚em udziaΕ‚ w zdarzeniu gdzie jeden z uczestnikΓ³w strasznie krzyczaΕ‚, obraΕΌaΕ‚ innych, nawet przypadkowych przechodniΓ³w i wygraΕΌaΕ‚ pobiciem ale w koΕ„cu siΔ™ uspokoiΕ‚em ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
  • Odpowiedz
@hotshops_pl: Z gazem pieprzowym miałem tylko taką sytuację, że piliśmy w trójkę w garażu kolegi i ten pijany wpadł na super pomysł żeby dla zabawy popsikać gazem, na szczęści szybko odskoczyliśmy i wyszliśmy z garażu i nic się nie stało.
  • Odpowiedz
@hotshops_pl: kiedyś wieczorem na autostradowym cepeenie jakiś facet nachalnie chciał mnie namówić na kupno jego "towaru". do przemocy nie doszło ale żałowałem w tamtym momencie że na wszelki wypadek nie mam w aucie czegoś, np. takiego gazu
  • Odpowiedz