Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +48
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyszło według google około 320 km (+/- 5km bo licznik padł).
W skrócie:
1 dzień - Elbląg - Frombork - Braniewo (właściwie trochę za bo w miejscowości Trąbka było darmowe pole biwakowe, które było połozone w przepięknym miejscu)
2 dzień - Braniewo - Pieniężno - Górawa Iławiecka - Bartoszyce - Węgorzewo
3 dzień - Węgorzewo - Suwałki
Jako, że to był pierwszy mój taki wypad to mogę stwierdzić, że była to niesamowita przygoda, jeszcze większa możliwość na sprawdzenia własnej woli walki i determinacji bo ostatnie 10 km przed Suwałkami myślałem że ten rower wrzucę do rowu i pojadę stopem do domu. Niesamowici ludzie po drodze i jeszcze piękniejsze miejsca, w których spaliśmy.
No i dzięki niej wiem, że na mirków można zawsze i wszędzie, nawet na największym zadupiu, liczyć :D
Chociażby dlatego - https://www.wykop.pl/wpis/31565111/mircy-nigdy-nie-prosilem-tak-o-pomoc-ale-jestem-w-/
Siedzimy sobie i chcemy zrobić przerwę w miejscowości Górawa Iławiecka, która obecnie przoduje w moim subiektywnym rankingu najbrzydszej miejscowości w Polsce. I nagle podjeżdża jakiś koleś na rowerze i mówi, że "O, znalazłem was" i wręcza nam dwie nowo zapakowane dętki :D
Okazuje się, że to @galonim, który dzień wcześniej próbował jakoś znaleźć pomoc dla mojego roweru, w którym pękły dwie dętki i opona. A że opony zapasowej i łatek nie wiozłem bo zostawiłem w domu to sytuacja była tragiczna a do Elbląga jest 45 km a w Braniewie żadne sklepy nie odbierały telefonu.
Ogólnie 2/10
224961 - 320 = 224641
#rower #szosa #podroze #chwalesie #rowerowyrownik
A tak to było fajnie chociaż za dużo reklam na tym starszym mieście ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tak jako ciekawostkę powiem, że jeżeli ktoś robi imprezę w szkole, pracy to zamawiają tam pierogi, a mają najlepsze w mieście (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@emcter:
Z tym mi się jeszcze kojarzy :P
http://gorowoilaweckie.wm.pl/447551,Soltys-przed-sadem-Za-kota-ktory-spacerowal-po-drodze-we-wsi.html