Hej mireczki. Jutro razem z #rozowypasek wybieramy sie na majowke do Zakopca (oryginalnie ( ͡°͜ʖ͡°)) ale chcemy po drodze wpasc do Krakowa na rynek. Gdzie najlepiej zaparkowac zeby bylo blisko i nie placic milionow? Mam jakas manie, ze nie znajde miejsca parkingowego i wole miec zaplanowane XD Polecicie cos? #krakow #parking #rynek #podrozzycia
@FreezMan: Jutro nie ma strefy platnego parkowania wiec poluj na cos wolnego, sprobuj uliczki od Karmelickiej, ja tu mieszkam i zawsze w weekend umiem zaprawkować pod domem :D A jak nie to jest taki duzy parking zaraz obok rajskiej, chyba z 5zl/h.. ale nie wiem czy to duzo czy malo, sam ocen
@FreezMan: okolice ulic Kopernika, Wielopole, Zyblikiewicza, Bonerowska, Garbarska, albo po prostu jakikolwiek płatny parking np na Karmelickiej, drogie nie są
@raadaar: @kawiarnianypl: @CzarneChmury: dzięki wielkie! Jutro ustawiam nawigacje na jedną z propozycji którą podaliscie; Tak właśnie myślałem że jutro będzie bezpłatne bo weekend ale wolałem się upewnić. Dzięki raz jeszcze i udanej majówki niebieskie i różowe paski(ʘ‿ʘ)
@FreezMan: ul. Szlak, Krowoderska, Długa - zwykle parkuje blisko starego miasta w weekendy w tych okolicach i długo miejsca nie szukam (w weekendy nie ma strefy PP)
Mam jakas manie, ze nie znajde miejsca parkingowego i wole miec zaplanowane XD
Polecicie cos? #krakow #parking #rynek #podrozzycia