Aktywne Wpisy
mirko_anonim +168
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Herato +19
Riko jest zapaloną miłośniczką wszelkiego rodzaju kopania i szukania skarbów. Jednak jej największym marzeniem jest otrzymanie białego gwizdka i... Zbadanie dna Abyssu.
Pewien tajemniczy liścik, jest idealnym pretekstem, aby spełnić to marzenie! Jednak krater to nie najprzyjemniejsze miejsce na Ziemi: wszędzie czyha mnóstwo potworów, łatwo też o kontuzje. No i każdy śmiałek, który do niego wejdzie, musi liczyć się z pewną klątwą...
Zapraszam na recenzję Made in Abyss - anime uważanego z jedna z najlepszych, jakie przyszło nam oglądać ubiegłego roku!
Dla kogo?
❤️ Poszukiwaczy wrażeń
❤️ Fanów mrocznego klimatu
❤️ Zapalonych archeologów!
Nie dla
Osób z lękiem wysokości
http://www.leniwiecpisze.pl/2018/04/made-in-abyss-recenzja/
#anime #animedyskusja #recenzja #madeinabyss #leniwiecpisze
@szogu3: Otchłań.