#anonimowemirkowyznania Pojawiła się w mediach informacja o #getback - spółce wydzielonej parę lat temu z Getin Banku. Był to wydzielony wtedy dział windykacji z grabiszynskiej we Wroclawiu. Dlaczego mnie nie dziwi ze pojawilo się jakies bagienko? A no dlatego ze jeszcze za czasow pracy jako NT w GB czesto zdarzaly sie sytuacje gdzie ludzie splacali nam zadluzenia 1 ratowe w wysokosci 2 rat (dla pewnosci splacenia, nam sie oplacalo bo schodzilo do planu jako splata do 0..) a na drugi dzien np nierozliczony 1 grosz, 10 groszy. Babeczka miala firme, zaleglosc 750zl z dpd okolo 60 - wplacila 3000. Czy splacone do 0? Nie, na drugi dzien byla zlotoweczka ;-) Wiele aneksow do umow gdzie podpisywalismy z klientami ustalenia, bylo zlewanych i umowy wypowiadane klientom miesiac pozniej pod jakims tam pretekstem. To ze wychodzi jakis wal z getbackiem, specjalnie mnie nie dziwi. Dziwi tylko to ze ludzie sie o swoje nie kluca i pozwalaja sobie takie numery robic... #windykacja
Dziwi tylko to ze ludzie sie o swoje nie kluca i pozwalaja sobie takie numery robic...
@AnonimoweMirkoWyznania: A o co tutaj się kłócić? Problem w tym, że ludzie zainwestowali w obligacje. Niestety, ale lekcja Amber Gold niczego nie nauczyła. Cudownych sposobów na zarobienie dużych pieniędzy nic nie robiąc- nie ma...
Pojawiła się w mediach informacja o #getback - spółce wydzielonej parę lat temu z Getin Banku. Był to wydzielony wtedy dział windykacji z grabiszynskiej we Wroclawiu. Dlaczego mnie nie dziwi ze pojawilo się jakies bagienko? A no dlatego ze jeszcze za czasow pracy jako NT w GB czesto zdarzaly sie sytuacje gdzie ludzie splacali nam zadluzenia 1 ratowe w wysokosci 2 rat (dla pewnosci splacenia, nam sie oplacalo bo schodzilo do planu jako splata do 0..) a na drugi dzien np nierozliczony 1 grosz, 10 groszy.
Babeczka miala firme, zaleglosc 750zl z dpd okolo 60 - wplacila 3000. Czy splacone do 0? Nie, na drugi dzien byla zlotoweczka ;-)
Wiele aneksow do umow gdzie podpisywalismy z klientami ustalenia, bylo zlewanych i umowy wypowiadane klientom miesiac pozniej pod jakims tam pretekstem.
To ze wychodzi jakis wal z getbackiem, specjalnie mnie nie dziwi. Dziwi tylko to ze ludzie sie o swoje nie kluca i pozwalaja sobie takie numery robic...
#windykacja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: A o co tutaj się kłócić? Problem w tym, że ludzie zainwestowali w obligacje. Niestety, ale lekcja Amber Gold niczego nie nauczyła. Cudownych sposobów na zarobienie dużych pieniędzy nic nie robiąc- nie ma...
Komentarz usunięty przez autora