Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu

Zadzwonili właśnie do mnie z firmy z której zamawiałem telefon. Miła pani powiedziała mi że w związku z tym że poprzedni telefon został skradziony to oni teraz mają problem z transportem, dlatego paczka do mnie została nadana przez ich kolegę, który prowadzi sklep z akcesoriami do łucznictwa.

Niestety podobno ani łuku, ani nawet lotek w paczce nie znajdę. Choć nadal mam nadzieję.

Ogólnie bardzo fajna babka i się śmiała że jednak nie poprosiła tego kolegi żeby mi łuk do paczki dołożył.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpoonMan56: @Dzienny: @Bartex16, @Infrass
Doszła paczka z zamówionymi akcesoriami, jednak nie było żadnego gratisu. Napisałem do suportu po raz kolejny, bo nawet adapteru do ładowarki nie dostałem, wspomniałem że nadal liczę na łuk. W odpowiedzi dostałem maila z przeprosinami i informację "Oczywiście już dziś wyślę do Pana pocztą priorytetem wszelkie dodatki i akcesoria.".
  • Odpowiedz
@Jaracz_Joint: jakieś gówniane słuchawki za 2 zł, silikonowy pokrowiec, jakieś gówniane ringi co się przykleja na tył telefonu i jeszcze jakieś badziewia. Wszystko poszło do śmieci. Więc nawet nie było o czym mówić.
  • Odpowiedz